وزارت دفاع: به‌زودی گوشه‌ای از کوه‌ یخ صنایع دفاعی را می‌بینید «ستاد کل نیروهای مسلح» و «قرارگاه مرکزی قرارگاه خاتم» چه فرقی دارند؟ نقطه‌ضعف بزرگ بمب‌افکن B-21 آمریکا رئیس جمهور: از هیچ تلاشی برای حمایت از چرخه تولید فروگذار نخواهیم کرد امیر جهانشاهی: آماده رویارویی با تمام تهدیدها هستیم/ رصد لحظه‌ای دشمن رویترز: ایران با شکار زهپاد آمریکایی، ضربه سنگینی به پنتاگون زد واکنش شهردار تهران به اظهارات حسن روحانی/در جامعه تزلزل ایجاد نکن! واکنش احمد جنتی به غنیمت گرفتن زهپاد؛ زیردریایی پیشرفته آمریکایی واکنش دستیار رهبر انقلاب به شکار زهپاد آمریکایی سرپرست وزارت دفاع: به گستره ایران، از اعماق زمین تا اوج آسمان، به زودی خواهید دید فوری/ صدای انفجار از تنگه هرمز شنیده شد ضربه اطلاعات سپاه به شبکه فساد ۷۰۰ میلیاردی در خرید گندم/ ماجرا چیست؟ فرمانده جدید انتظامی استان البرز معارفه شد / سردار القاصی مهر کیست؟ هشدار مشاور فرمانده کل سپاه به آمریکا: خود را برای تماشای شگفتانه‌های منحصر‌به‌فرد ایرانی آماده کنید رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: تعرض به نفتکش‌های ایران را با هدف‌گیری پایگاه‌های آمریکا پاسخ می‌دهیم

آیت‌الله نوری همدانی: نباید فضای جامعه را با تخریب و تهمت آلوده کرد

آیت‌الله نوری همدانی: نباید فضای جامعه را با تخریب و تهمت آلوده کرد مرجع تقلید شیعیان، حفظ انقلاب اسلامی را از اوجب واجبات و تضعیف آن را حرام دانست و گفت: هرگونه اشکال باید در مسیر صحیح اصلاح گردد که مهمترین آن صندوق رأی و انتخاب فرد اصلح است؛‌ امروز وحدت یک اصل است و نباید فضای جامعه را با تخریب و تهمت و دروغ آلوده نمود.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۰ - ۱۳ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 02
کد خبر: ۲۴۳۷۳۴

به گزارش راهبرد معاصر؛  پیام آیت‌الله حسین نوری همدانی در آستانه سالگرد رحلت حضرت امام خمینی(ره) به شرح زیر است: 
بسم الله الرحمن الرحیم
بار دیگر در آستانه رحلت فقیه عالیقدر، بنیانگذار انقلاب اسلامی ایران؛ حضرت امام خمینی «رحمت الله علیه» قرار گرفته‌ايم. شخصیت ممتازی که در قرون اخير کم نظیر و از بعضی جهات بی نظیر بوده است. مردی که معادلات سیاسی جهان را تغییر داد و توانست به نفع مستضعفین گام بردارد و خواب راحت مستکبران را آشفته نماید. 
در راه و هدف خود مقاوم بود، در این مسیر از غیر خدا نمی‌هراسید و مردم برایش یک اصل بود، درخشندگی علمی در فقه، اصول، کلام، فلسفه و تفسیر او را از برجسته‌ترین شخصیت‌های حوزه علمیه نمود و عرفان مطابق با فرهنگ اهلبیت (علیهم السلام) از امتیازات ایشان محسوب می‌شد.
علم و عمل و اخلاق و اخلاص در او موج می‌زد و از همین رهگذر با توکل به خدا و توسل به حضرات معصومین (علیهم السلام) و پشتیبانی مردم بزرگترین انقلاب را به ثمر رساند و بعد از رحلت نیز خلف صالح او رهبری معظم انقلاب با همان کیفیت راه را ادامه داد و امید دشمنان را ناامید کرد.
امروز همان سخن امام را تکرار و تاکید می‌کنم که حفظ این انقلاب از اوجب واجبات و تضعیف آن حرام می‌باشد و هرگونه اشکال باید در مسیر صحیح اصلاح گردد که مهمترین آن صندوق رأی و انتخاب فرد اصلح با شاخص‌های داشتن تقوی، اخلاص، استکبار‌ستیزی، مردمی بودن و معتقد به رکن اصلی نظام یعنی ولایت فقیه می‌باشد.
امروز ملت ایران بعد از شهادت‌ رئیس جمهور شهید که نمونه‌ای از این صفات بیان شده بود در آستانه انتخابات قرار گرفته که إن‌شاءالله با حضور خود و انتخاب فردی اصلح راه امام عزیز را ادامه خواهند داد و باید توجه داشت که امروز وحدت یک اصل است و نباید فضای جامعه را با تخریب و تهمت و دروغ آلوده نمود. 
در پایان با  آرزوی فرج حضرت بقیه الله الاعظم (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و ادای احترام به روح بلند و ملکوتی امام راحل و آرزوی سلامتی و توفیق روزافزون رهبری معظم انقلاب، عزت ملت عزیز ایران را از پروردگار متعال خواستارم.
قم المقدسه
13 خردادماه 1403
حسین نوری همدانی/فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار