جزئیات وام قرض‌الحسنه ۲۰۰ میلیونی برای هنرمندان معلول ارتفاعات تهران آخر هفته بارانی می‌شود وزارت بهداشت: سکته قلبی عامل ۲۴ درصد مرگ‌ها در ایران است افزایش ۵۰ درصدی سرعت اینترنت ماهواره‌ای استارلینک در سال ۲۰۲۵ شهردار سابق و ۵ کارمند شهرداری نورآباد دستگیر شدند ماجرای تجمع بازنشستگان تأمین اجتماعی در چند شهر چه بود؟ این کلاهبردار فضای مجازی را شناسایی کنید + عکس راهنمای جامع ثبت‌نام و شرکت در آزمون دکتری ۱۴۰۵ وزیر آموزش و پرورش پیگیر تعیین وضعیت نهضتی‌ها زمان انتشار دفترچه آزمون استخدام سرایدار مدرسه تکذیب افزایش تعرفه برق/ قیمت‌ها فعلاً تغییر نکرده است تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی کادر اداری قوه قضاییه سال ۱۴۰۴ مدارس ۶ شهرستان تعطیل شد؛ آغاز فعالیت ادارات با ۲ ساعت تاخیر تمدید مهلت ثبت نام آزمون استخدامی کادر اداری قوه قضاییه سال ۱۴۰۴ شمار مبتلایان به تب دنگی در هرمزگان به ۹۵ نفر رسید توضیحات سخنگوی آموزش و پرورش در زمینه فوق‌العاده ویژه و فوق‌العاده خاص فرهنگیان

جرم خواننده محسن لرستانی چیست؟

محسن لرستانی خواننده معروف پاپ کرمانشاهی که گمانه زنی های زیادری درباره دلیل محکومیت او مطرح شده است. وکیل لرستانی علت محکومیت موکل خود را انتشار پیام‌های خصوصی در فضای مجازی اعلام کرده و گفته است که لرستانی شاکی خصوصی ندارد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۴ - ۱۷ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 09
کد خبر: ۲۴۳۷۷
تعداد نظرات: ۳ نظر

به گزارش راهبرد معاصر،  محسن لرستانی خواننده کرمانشاهی که چندی پیش با انتشار اتهام افساد فی الارض نگاه های زیادی را به خود جلب کرد و در فضای مجازی مورد جستجو قرار گرفت. وکیل لرستانی گفت پرونده موکل او ناخواسته به پرونده دیگری وصل شده است و تا این لحظه هیچ مقام رسمی این موضوع را تایید نکرده است. وکیل  لرستانی افزود که "شاید در آینده ابعاد تازه‌ای درباره این پرونده مطرح شود". لرستانی از اسفند 97 بازداشت شده و تا کنون در زندان به سر می برد.

 

پرونده محسن لرستانی، خواننده معروف از آن دست پروند‌ه‌هایی است که در مورد آن اخبار ضد و نقیض بسیاری به گوش می‌رسد.



 محسن لرستانی که اسفند ۹۷ در منزل مادرش در سعادت آباد تهران بازداشت شده بود، روز گذشته با لباس زندان و در حالی که ماسک بر صورتش زده بود تا ناشناس بماند در دادگاه انقلاب حاضر شد.

 

پرونده وی با اتمام مرحله دادرسی به شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب ارسال شده است و قاضی مقیسه رسیدگی به این پرونده را در دستور کار دارد.

 

هفته پیش بود که وکیل لرستانی در گفتگو با رسانه‌ها عنوان اتهامی موکلش را افساد فی الارض عنوان کرده بود.

 

این پرونده یکی از داغ‌ترین پرونده‌های مربوط به سلبریتی‌ها در چند سال گذشته به شمار می‌رود، پرونده‌ای که با توجه به عنوان اتهامی افساد فی الارض برای لرستانی احتمالا با حکم اعدام برای این متهم مختومه اعلام شود.

 

اما از زمانی که موضوع بازداشت و دستگیری لرستانی و حضور او در داگاه انقلاب با عنوان اتهامی افساد فی الارض رسانه‌ای شده، اخبار و مطالب ضد و نقیض بسیاری در خصوص جرم این خواننده منتشر شده است.

 

در همین رابطه شنیده می‌شد با توجه به همزمانی ارجاع پرونده لرستانی به شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب با ارجاع پرونده تعداد زیادی رقصنده اینستاگرامی به این شعبه، این ۲ پرونده با هم در ارتباط هستند.

 

طبق شایعات مطرح شده، جرم محسن لرستان مربوط به سازماندهی باندی می‌شود که فعالیتش در زمینه تولید محتوای مستهجن با استفاده از دختران جوان جهت انتشار در فضای مجازی است.

 

در همین زمینه اخیرا تعداد زیادی از دختران رقصنده بازداشت یا به دادسرا احضار شده اند. همین هفته گذشته نیز خبر بازداشت ۳ رقصنده دیگر در برخی رسانه‌ها منتشر شد. طبق اخبار منتشر شده در فضای مجازی (ص. الف)، (س. ش) و (ن. م) بازداشت شده و پرونده آن‌ها به شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب ارسال شده است.

 

اما یک منبع آگاه در دادگاه انقلاب  با رد ارتباط این پرونده‌ها با یکدیگر گفت: تنها موضوعی که می‌توانم در خصوص پرونده لرستانی بگویم این است که جرم او اقدام علیه امنیت ملی نیست و مربوط به دایر کردن مرکز فساد می‌شود.

 

به گفته این منبع آگاه گرچه رسیدگی به پرونده‌های لرستانی و رقصنده‌های اینستاگرامی هر دو به دست قاضی مقیسه سپرده شده است، اما ارتباطی میان این‌ها وجود ندارد.

 

طبق اعلام این منبع آگاه لرستانی در موضوع دایر کردن مرکز فساد دارای ۲ همدست است.

 

شنیده شده است که متهمان این پرونده از اعمالی که در مرکز فساد رخ می‌داده، تصویر برداری کرده و تعدادی از این تصاویر با ضبط گوشی همراه متهمان در دست مقام قضایی قرار گرفته است.

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۲۲:۴۸ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۸
4
1
حیفهه اعدام بشه بایدبمانه اهنگ جدیدبزنه حالشوببرن مردم
بهمن
Iran, Islamic Republic of
۲۲:۲۵ - ۱۳۹۸/۰۷/۲۵
2
1
حیف محسن لرستانی نیست مگه مثل اون بازم هست
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۹:۱۳ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۱
0
1
حیفه به خدا محسن لرستانی نباید اعدام بشه
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار