انفجار شدید در البوکمال درگیری میان نیرو‌های جولانی و قسد در مرکز سوریه شدت گرفت اولیانوف: در مذاکرات ایران فقط باید به مسئله هسته‌ای پرداخت نتانیاهو: درباره برنامه هسته‌ای ایران با ترامپ گفت‌و‌گو خواهم کرد یاوه‌گویی جدید سفیر آمریکا در اسرائیل علیه ایران مادورو: آماده دفاع در برابر آمریکا هستیم شورای امنیت فردا نشستی درباره ایران و قطعنامه ۲۲۳۱ تشکیل می‌دهد کشف دستگاه جاسوسی اسرائیل توسط ارتش لبنان گزارش‌های اطلاعاتی آمریکا؛ اهداف پوتین در اوکراین همچنان پابرجاست تشدید شکاف در دولت مستعفی یمن؛ وزرا در عدن به شورای انتقالی جنوب پیوستند تردید‌ها درباره همراهی ترامپ با ماجراجویی جدید نتانیاهو علیه ایران سناتور آمریکایی: احتمال کمی برای خلع سلاح حماس وجود دارد رایزنی وزیران خارجه ایران و پاکستان درباره آخرین تحولات منطقه حمله عربستان به مناطق مرزی یمن نماینده حزب‌الله: در قاموس ما جایی برای تسلیم شدن نیست/ حق دفاع مشروع از خود را داریم

وضعیت برق اوکراین وخیم‌تر می‌شود

مدیر عامل شرکت اوپراتور برق اوکراین یعنی اوکرنرگو Ukrenergo طی اظهاراتی هشدار داد که وضعیت انرژی این کشور طی هفته جاری میلادی وخیم‌تر خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۵ - ۱۵ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 04
کد خبر: ۲۴۳۸۵۹

به گزارش راهبرد معاصر، ولادیمیر کودریتسکی، مدیر عامل شرکت اوپراتور برق اوکراین یعنی اوکرنرگو Ukrenergo طی اظهاراتی هشدار داد که وضعیت انرژی این کشور طی هفته جاری میلادی وخیم‌تر خواهد شد.

 

وی تأکید کرد که کمبود برق جدی در روزهای آتی ایجاد خواهد شد و به همین دلیل جدول زمانی برای خاموشی‌ها دوباره اعلام خواهد شد.

 

این مقام اوکراینی تأکید کرد که کسری برق "در حجمی کاملاً جدی" باز خواهد گشت و با واردات برق از اروپا نمی‌توان جلوی آن را گرفت.

 

مدیر عامل اوکرنرگو در ادامه گفت که دلیل کمبود برق تعمیر برنامه‌ریزی شده دو واحد نیروگاه هسته‌ای و همچنین مشکلات زیرساخت انرژی خواهد بود.

 

به گفته وی، این کمبود به افزایش مورد انتظار مصرف برق در پی افزایش دما و استفاده از تهویه مطبوع کمک خواهد کرد.

 

پیش از این، اوکرنرگو گزارش داده بود که روز دوشنبه، 3 ژوئن، محدودیت مصرف برق در عصر از ساعت 6:00 بعد از ظهر تا ساعت 12:00 شب در اوکراین اعمال خواهد شد.

 

شرکت انرژی اوکراینی دی‌تی‌ای‌کی DTEK نیز به نوبه خود، گزارش داد که در تاریخ 3 ژوئن برق یک روزه در مناطق مختلف کی‌یف قطع خواهد شد.

 

این شرکت همچنین اعلام کرد که مقدار برق عرضه شده برای پوشش 80 درصد نیازهای کی‌یف، 68 درصد نیازهای منطقه کی‌یف و 74 درصد نیازها در منطقه اودسا کافی خواهد بود./ تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار