واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

زلنسکی: میلیون‌ها اوکراینی فاقد برق هستند

رئیس جمهور اوکراین گفت محدودیت در تامین برق، حدود چهار میلیون اوکراینی را تحت تاثیر قرار داده و آنها به انرژی دسترسی ندارند.
تاریخ انتشار: ۰۷:۱۸ - ۰۷ آبان ۱۴۰۱ - 2022 October 29
کد خبر: ۱۵۶۴۴۰

به گزارش راهبرد معاصر، در ادامه بحران انرژی اوکراین در پی عملیات نظامی ویژه روسیه در منطقه دونباس، «ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهور این کشور از قطع برق ۴ میلیون نفر خبر داد.

زلنسکی شامگاه جمعه در پیامی ویدئویی که در کانال تلگرامی خود منتشر کرد، گفت محدودیت در تامین برق، حدود چهار میلیون اوکراینی را تحت تاثیر قرار داده و آنها به انرژی دسترسی ندارند.

به نوشته وبگاه «ریانووستی»، وی در این‌باره توضیح داد: «بسیاری از شهرها و مناطق اوکراین برنامه‌های خاموشی را اعمال می‌کنند. اکنون حدود چهار میلیون اوکراینی برق ندارند».

رئیس جمهور اوکراین همچنین افزود که کمبود انرژی برق، بر مناطق کی‌یف، پولتاوا، ریونه، خارکیف، چرنیهوف، سومی، کروووهراد و چرکاسی تاثیر گذاشته است.

زلنسکی پیشتر نیز ضمن اشاره به نابودی سه تأسیسات حوزه انرژی این کشور در جریان حملات روسیه، گفت خسارات جدیدی به زیرساخت‌های حیاتی اوکراین وارد شده است. 

حملات به زیرساخت‌های انرژی اوکراین توسط نیروهای مسلح روسیه از دهم اکتبر، یعنی دو روز پس از حمله تروریستی به پل شبه‌جزیره کریمه - که به گفته مقامات روسی، سرویس‌های ویژه اوکراین عامل آن بودند - آغاز گردید.

پیش از این نیز معاون دفتر ریاست جمهوری اوکراین گفته بود به دلیل حملات به زیرساخت‌های انرژی، بیش از ۱.۳ میلیون نفر اکنون بدون برق هستند و وضعیت خاموشی در این کشور دشوار است./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار