شرایط برای خریداران مسکن سخت‌تر شد/ قیمت وام مسکن چقدر افزایش پیدا کرد؟ عصر قدرت کریدوری؛ وقتی جهان دوباره ارزش راه را کشف می‌کند وزیر راه: ایران به بن‌بست نمی‌رسد/چرا آزادراه حرم تا حرم مهم است؟ وزیر نیرو: 20 هزار مگاوات ناترازی برق برطرف شده است راز عدم تحقق نفت 200 دلاری؛ چین واقعاً قیمت نفت را کنترل کرد؟ سرمایه‌گذاری 30همتی در اینچه‌برون/5برنامه توسعه ای برای کریدور شرق خزر قیمت گوشت گوسفند اعلام شد/ هر کیلو گوشت وارداتی چند دلار برای ایرانی‌ها تمام می‌شود؟ قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / دلار ۶ پله بالا رفت + جدول قیمت نفت از ۱۰۰ دلار گذشت افزایش مبلغ کالابرگ به کجا رسید؟ افزایش حقوق کارگران نهایی شد؟ قطعنامه ضدایرانی شورای حکام تصویب شد / پرونده ایران پس از ۲۰ سال به شورای امنیت رفت قیمت طلا امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / هر گرم طلا ۸۱۱ هزار تومان گران شد + جدول قیمت سکه امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / سکه ۲۴۱ میلیون تومان شد + جدول شرایط فروش ۳ محصول زاوینا موتور آخرین قیمت سکه امروز چهارشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ / جزییات قیمت انواع سکه‌ها

برگزاری ۴۵۰ مرحله حراج الکترونیکی از سال گذشته تا به امروز

برگزاری ۴۵۰ مرحله حراج الکترونیکی از سال گذشته تا به امروز معاون سازمان اموال تملیکی گفت: ۴۵۰ مرحله حراج الکترونیکی از خرداد سال گذشته برگزار شده که زمینه ساز فروش ۸هزار قلم کالا در سراسر کشور شده است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۴ - ۱۵ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 04
کد خبر: ۲۴۳۸۹۸

به گزارش راهبرد معاصر، غلامی معاون بهره برداری و فروش سازمان اموال تملیکی  در برنامه روی خط رادیو اقتصاد با بیان اینکه از امروز ثبت نام و دسترسی برای حراج خرده فروشی لوازم خانگی آغاز شده است گفت: یکی از اتفاقات نوینی که در وزارت اقتصاد و امور دارایی و سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی از خرداد سال گذشته شروع شد گذار از حراج‌های سنتی و فیزیکی بود به سما الکترونیکی شدن بوده است.

 

وی افزود: تا سال گذشته تمامی مردم مکلف بودند برای شرکت در این حراج ها از تمام کشور به تهران مراجعه کرده و بین  یکروز یا دو روز اسکان داشته باشند و کالاهایی را که در واقع سطح کل کشور عرضه می گردید تنها در تهران  شرکت کنند .

 

غلامی افزود: این نوع از  برگزاری حراج‌های فیزیکی و حضوری خیلی ناکارایی و هزینه بر بود و استفاده از روش‌های الکترونیکی مبتنی بر روش‌های شفاف سامانه ای یکی از برنامه‌های محوری وزیر اقتصاد و دارایی  بود که در دستور کار ما قرار گرفت.

 

او بیان کرد: از خرداد سال گذشته  حراج الکترونیکی را برگزار کرده و با استفاده از این روش‌های  الکترونیکی ۴۵۰مرحله حراج از خرداد سال گذشته تا به امروز  برگزار شده است.

 

معاون بهره‌برداری و فروش سازمان اموال تملیکی گفت: ۴۵۰ مرحله حراج الکترونیکی از خرداد سال گذشته برگزار شده که زمینه ساز فروش ۸هزار قلم کالا در سراسر کشور شده است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار