چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

عملیات موشکی موفق حزب الله علیه مقر نظامی ارتش رژیم صهیونیستی

عملیات موشکی موفق حزب الله علیه مقر نظامی ارتش رژیم صهیونیستی حزب الله بامداد پنجشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد: پایگاه الرمثا ارتش رژیم صهیونیستی درمنطقه اشغالی کفرشوبا به صورت دقیق توسط رزمندگان مقاومت با موشک هدف قرار گرفت.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۱ - ۱۷ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 06
کد خبر: ۲۴۴۰۸۸

به گزارش راهبرد معاصر، حزب الله لبنان از انجام حمله موشکی جدید علیه یک پایگاه نظامی ارتش رژیم صهیونیستی خبر داد.

 

پایگاه خبری المیادین بامداد پنجشنبه گزارش داد که حزب الله لبنان بامداد امروز در ادامه حملات خود علیه رژیم صهیونیستی در حمایت از مردم و مقاومت فلسطین در نوار غزه، مقر نظامی ارتش این رژیم در شمال فلسطین اشغالی را هدف قرار داد.

 

حزب الله لبنان در بیانیه‌ای اعلام کرد: در حمایت از مردم مقاوم فلسطین در غزه و پشتیبانی از مقاومت فلسطین و در پاسخ به تعرض‌های دشمن اسرائیلی به روستاهای مقاوم جنوبی، مبارزان ما پایگاه الرمثا ارتش رژیم اسرائیل در منطقه اشغالی کفرشوبا به صورت دقیق توسط رزمندگان مقاومت با موشک هدف قرار گرفت.

 

همچنین، رزمندگان حزب الله در ادامه پاسخ به تجاوزات صهیونیست‌ها به مناطق جنوبی لبنان، شامگاه چهارشنبه با موشک «برکان» شهرک صهیونیست‌نشین «عرب العرامشه» هدف قرار دادند.

 

این در حالی است که کمی پیش‌تر رسانه صهیونیستی «حدشوت حموت» اعلام کرد که در نتیجه عملیات موشکی و پهپادی حزب‌الله لبنان علیه یک پایگاه نظامی صهیونیستی در منطقه اشغالی «حرفیش» در شمال سرزمین‌های اشغالی، ۲ نظامی صهیونیست به هلاکت رسیده‌اند.

 

این رسانه تصریح کرد که در نتیجه این عملیات، ۲۰ صهیونیست دیگر نیز زخمی شده‌اند که حال ۸ تن از آنان وخیم گزارش شده است.

 

رسانه‌های رژیم صهیونیستی اعلام کردند: محل هدف قرارداده‌شده در «حرفیش» یک پایگاه نظامی برای تجمع و بسیج نیروهای نظامی بوده است. حمله به حرفیش با موشک و پهپاد انجام شده است.

 

این رسانه‌ها تاکید کردند: حرفیش تخلیه نشده است و طبیعتاً حزب‌الله از این موضوع آگاه است. حزب‌الله حمله‌های پهپادی خود را به پشت «خط تماس» گسترش داده است.

 

رسانه‌های رژیم صهیونیستی اذعان کردند: حمله حرفیش دشوارترین حمله در شمال از آغاز جنگ به شمار می‌آید. افزایش تنشی خطرناک در شمال رخ داده، یک پایگاه نظامی هدف قرار گرفته و شمار زیادی تلفات داشته‌ایم./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار