سال ۱۴۰۵ چند روز تعطیل رسمی دارد؟ وکیل: حکم اعدام «شریفه محمدی»، فعال کارگری، با تصمیم رئیس قوه قضائیه به سی سال حبس تبدیل شد توقیف محموله قاچاق دام آلوده در مازندران تصویب روز ملی هوا فضا و روز جزایر سه گانه خلیج فارس در تقویم رسمی کشور جزئیات تیراندازی پلیس در منطقه سوهانک تهران / دستگیری و زخمی شدن چند نفر / اعتراض دانشجویان به جولان اراذل و اوباش در محدوده دانشگاه آزاد اعلام محدودیت‌های ترافیکی از ۷ تا ۱۰ آبان در برخی از جاده‌های کشور این ربات انسان‌نما اتاق را مرتب و لباس‌ها را تا می‌کند جاده چالوس یکطرفه شد/ محدودیت‌های جدید اعلام شد اعلام جرم علیه تهیه‌کننده و مجری برنامه منتشرکننده ادعا‌های فائزه هاشمی هشدار دادگستری تهران درباره مراکز غیرمجاز خدمات زیبایی تشکیل پرونده قضائی برای فائزه هاشمی زمان توزیع کارت آزمون کانون وکلا اعلام شد تعطیلی پنجشنبه‌ها و کاهش ساعات کاری ادارات/ سازمان اداری و استخدامی کشور مسئول اجرای ساعات کاری ادارات جدید شد مدارس این شهر‌ها فردا چهارشنبه ۷ آبان تعطیل شد/ تاخیر در فعالیت ادارات خوزستان + جزئیات  وکیل مدافع پژمان جمشیدی: موکلم ممنوع الخروج نبوده است  خروج سهامدار اصلی بانک آینده از کشور صحت دارد؟

جریمه ۱۹۷ میلیاردی برای متخلف فروش گوشت‌های غیرمجاز

مدیرکل تعزیرات حکومتی اصفهان از رسیدگی به پرونده تقلب در فروش گوشت گاو و گوساله غیر بهداشتی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۵ - ۱۹ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 08
کد خبر: ۲۴۴۲۴۳

به گزارش راهبرد معاصر، علی اکبر مختاری مدیرکل تعزیرات حکومتی اصفهان گفت: پرونده تقلب در فروش گوشت گاو، گوساله و کشتار غیر مجاز دام که قابلیت مصرف انسانی ندارد و غیر بهداشتی بود در شعبه ششم بدوی تعزیرات حکومتی اصفهان رسیدگی شد.

 

مدیرکل تعزیرات حکومتی اصفهان افزود: شعبه با بررسی مدارک فروش و نتایج آزمایشگاه، اتهام تقلب در فروش گوشت گاو، گوساله و کشتار غیر مجاز دام که قابلیت مصرف انسانی نداشته است را محرز و علاوه بر ضبط و معدوم کردن ۲ هزار کیلوگرم گوشت‌های توقیفی غیر بهداشتی، متخلف را به پرداخت ۱۹۷ میلیارد و ۵۹ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.

 

مختاری گفت: گشت مشترک تعزیرات حکومتی با حضور ضابطان از اداره بهداشت، جهاد کشاورزی و دامپزشکی شهرستان اصفهان این تخلفات را مشاهده و گزارش تخلف را تنظیم و برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.

 

مدیرکل تعزیرات حکومتی اصفهان افزود: در این باره تعداد ۲۸ واحد صنفی اغذیه فروش و رستوران که به خرید این گوشت‌ها اقدام کرده‌اند، پلمب شدند و پرونده این متخلفان برای خرید از مجاری غیر مجاز در تعزیرات رسیدگی می‌شود./ مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار