واریز عیدی بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید وضعیت بحرانی سد کرج؛ فقط ۸ درصد سد پر است آغاز دور سوم پیش‌فروش سکه ۱۴۰۴ از شنبه فرزین: تمام اولویت‌های ارزی دستگاه‌های مختلف را تا پایان سال با سرعت تامین می‌کنیم ۱۶ هزار تن میوه و ۱۲۰۰ تن خرما ذخیره شد توزیع برنج در شبکه رسمی قطع می‌شود؟ ۳۳ شرکت غیرمجاز فروش بلیت هواپیما تعلیق شد واکنش دیوان محاسبات به اظهارات وزیر راه مبنی بر اینکه موجودی ما صفر است: موجودی حساب‌های این وزارتخانه بیش از ۲۰ هزار میلیارد تومان است حداکثر قیمت مصرف‌کننده هر کیلو برنج داخلی طارم و هاشمی ۱۳۰هزار تومان تعیین شد پرواز لوفت‌هانزا دقایقی پیش در ایران به زمین نشست فرزانه صادق: باید مجوز ایرلاین‌هایی که پاسخگو نیستند باطل شود آماده واریز سود سهام عدالت باشید / جزئیات واریز سود سهام عدالت سبد معیشت خانوار کارگری با احتساب تورم بهمن،۲۴ میلیون و ۳۶۰ هزار تومان تعیین شد تمدید مهلت واریز وجه پیش‌فروش سکه تحویل ۳۱ تیرماه ۱۴۰۴ احتمال جیره‌بندی آب در تهران قوت گرفت

۷ توصیه دامپزشکی برای ذبح دام عید قربان

سازمان دامپزشکی کشور با صدور اطلاعیه ای در آستانه عید قربان نسبت به ذبح دام خارج از چرخه نظارتی، مصرف بدون فاصله زمانی گوشت ذبح شده و عدم استفاده از وسایل و تجهیزات مخصوص کشتار دام هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۵ - ۲۲ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 11
کد خبر: ۲۴۴۸۹۶

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از سازمان دامپزشکی کشور، در این اطلاعیه به مناسبت عید سعید قربان آمده است: ضمن عرض تبریک فرا رسیدن عید سعید قربان، به اطلاع مردم ایران می رسانیم به منظور حفظ سلامت هموطنان گرامی و تامین بهداشت عمومی جامعه ، سازمان دامپزشکی کشور و ادارات کل دامپزشکی در سطح استان ها آماده بازرسی بهداشتی و شرعی دامهای قربانی شما در روز عید سعید قربان باشند.

 

بازرسین بهداشت گوشت دامپزشکی و ناظرین شرعی با استقرار در نقاط مختلف شهرها به ویژه در محل کشتارگاههای دامی(ثابت و سیار)، دام‌های کشتاری شما را از نظر آلودگی به عوامل بیماری زا بالاخص بیماری های مشترک بین انسان و دام بازرسی کرده و سلامتی مصرف کنندگان را از ابتلاء به بیماری ها تضمین خواهند کرد.

 

سازمان دامپزشکی کشور در این اطلاعیه از مردم خواست به مناسبت عید سعید قربان به منظور حفظ سلامت خود و سایر شهروندان توصیه‌های بهداشتی ذیل را جدی بگیرند:

 

1- از ذبح دام خارج از چرخه نظارت بهداشتی دامپزشکی مثل ذبح در معابر عمومی، خیابان‌ و منازل اکیدا خودداری کنند.

2- گوشت و آلایش خوراکی دام ذبح شده را قبل از مصرف حداقل 24 ساعت در دمای صفر تا 4 درجه سانتیگراد (یخچال) نگهداری کنند.

3- برای قطعه کردن گوشت و شستشوی آن حتماً از دستکش استفاده کنند.

4- از برش دادن کیست‌ها و آبسه‌های موجود بر روی لاشه و دل و جگر جدا خودداری کنند.

5- اندام‌ها و ضایعات غیر قابل مصرف را به هیچ وجه در اختیار حیوانات قرار ندهند.

6- گوشت و آلایش خوراکی را حدا الامکان کاملاً پخته و سپس مصرف کنند.

7- وسایل و سایر تجهیزات در تماس با گوشت و آلایش را به خوبی شسته و ضدعفونی کنند./ تسنیم

ارسال نظر