آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر  «نقشه جدید جهان» در سازمان ملل تصویب شد؛ آفریقا بزرگتر، آمریکا و اروپا کوچک‌تر شدند اتحادیه اروپا تحریم جدید علیه ایران تصویب کرد؟

نیروهای آمریکا خروج از نیجر را آغاز کردند

نیروهای آمریکا خروج از نیجر را آغاز کردند رئیس ستاد نیروی زمینی ارتش نیجر بعد از خروج نیروهای فرانسوی از این کشور اعلام کرد خروج نیروهای آمریکایی نیز از نیجر آغاز شده است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۸ - ۲۰ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 09
کد خبر: ۲۴۴۵۱۵

به گزارش راهبرد معاصر، شبکه «آفریکا مدیا»، روز شنبه، به نقل از سرهنگ «مامانی سانی کیاو» رئیس ستاد نیروی زمینی ارتش نیجر نوشت: «ایالات متحده رسما خروج نیروهایش از نیجر را آغاز کرده و 269 نظامی و 946 تن تجهیزات نظامی تا این لحظه از کشور خارج شده‌ است.»


نیجر بعد از کودتا در مرداد ماه سال گذشته قطع روابط خود با کشورهای غربی آغاز کرده است.. فرماندهان نظامی نیجر در ۲۶ ژوئیه ۲۰۲۳ (چهارم مرداد) دولت «محمد بازوم» ، رئیس جمهور سابق نیجر را به فساد متهم و با کودتا برکنار کردند.

 

فرماندهان نظامی نیجر بلافاصله بعد از آنکه قدرت را به دست گرفتند در نخستین گام خروج ۱۵۰۰ سرباز فرانسوی را که به بهانه مبارزه با گروه‌های شبه نظامی در خاک این کشور استقرار پیدا کرده بودند، خواستار شدند و چند توافق نظامی با پاریس را لغو کردند.فرانسه بعد از مناقشه‌ای طولانی مدت این درخواست را پذیرفت و سرانجام آخرین گروه از سربازان و هواپیماهای نظامی فرانسوی در ۲۲ دسامبر (اول دی) مطابق ضرب الاجلی که از سوی حاکمان نظامی نیجر برای خروج آنها تعیین شد، خاک نیجر را ترک کردند.
تا پیش از خروج نیروهای آمریکایی از نیجر، حدود

 

 ۱۰۰۰ سرباز آمریکایی در نیجر و عمدتا در یک پایگاه هوایی در حومه شهر «آگادیز» در فاصله ۹۲۰ کیلومتر تا پایتخت این کشور مستقر بودند و فرماندهان نیجر به آمریکا دستور دادند پرسنل نظامی خود را خارج کنند.وزارت دفاع آمریکا و وزارت دفاع دولت نظامی نیجر پیشتر در بیانیه‌ای مشترک اعلام کرده بودند که نظامیان آمریکایی اواسط ماه سپتامبر خاک نیجر را به طور کامل ترک خواهند کرد./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار