دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد وزارت بهداشت خط قرمز‌های لوازم آرایشی را اعلام کرد / ۴ ماده با محدودیت و ممنوعیت واکنش پلیس به ویدئوی جنجالی ضرب و شتم دو نوجوان توسط مأمور گشت در سنندج شیوع کرونا در کشور ۲ برابر شد؟ / عبور موارد مثبت از آستانه هشدار آغاز ثبت‌نام آزمون کارشناسان رسمی دادگستری از امروز دوشنبه سه‌شنبه بدون خودرو؛ درخواست رئیس‌جمهور از کارمندان بستان گرم‌ترین شهر جهان شد / دهلران و آبادان دوم و سوم شدند / ۸ شهر ایران در جمع گرم‌ترین‌های دنیا توضیح قوه قضاییه درباره حکم حبس حمید رسایی با شکایت شاکی خصوصی تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون وکالت آخرین مهلت ثبت‌نام جاماندگان آزمون ارشد علوم پزشکی

خزعلی: نگاه به اشتغال بانوان باید عادلانه باشد

خزعلی: نگاه به اشتغال بانوان باید عادلانه باشد معاون امور زنان و خانواده رییس جمهور با تاکید بر اینکه اشتغال بانوان باید با نگاه عادلانه دیده شود گفت: بسیاری از خانم‌ها مانند مردان کار می‌کنند و ارزیابی می‌شوند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۴ - ۲۱ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 10
کد خبر: ۲۴۴۷۰۱

به گزارش ر اهبرد معاصر، نشست بررسی تشکیل کارگروه اشتغال بانوان با حضور نمایندگان دستگاه‌های اجرایی برگزار شد.

 

این نشست با هدف تصمیم‌گیری در خصوص تشکیل و ساختار کارگروه جهت اجرایی سازی بند ۳ ماده ۸۰ ذیل سرفصل خانواده و جمعیت با موضوع اشتغال بانوان با رعایت نقش زن در خانواده برگزار شد و نمایندگان دستگاه‌ها نظرات و پیشنهادات خود را ارائه دادند.

 

در ادامه نشست انسیه خزعلی معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور، ضمن بیان اینکه یکی از چالش‌های پر بسامد فکری و دغدغه‌های بانوان که معاونت با آن روبرو است تعارض کار منزل و خارج از خانه و لزوم برقراری تعادل بین این دو مسؤولیت است، گفت: تشکیل این کارگروه در برنامه هفتم و در ستاد ملی زن و خانواده مصوب شد و اعضا ثابت آن نمایندگان وزارت کار، سازمان اداری استخدامی، معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده، مرکز پژوهش‌های مجلس می‌باشند و به فراخور اعضا دستگاه‌های دیگر دعوت می‌شوند.

 

وی همچنین ابراز امیدواری کرد: با انجام برنامه‌ریزی متناسب اشتغال بانوان با نگاه عادلانه دیده شود. بسیاری از شرایط که خانم‌ها با آن روبرو هستند مورد توجه قرار نمی‌گیرد مانند مردان کار و عمل می‌کنند و ارزیابی‌ها هم مانند مردان دیده می‌شود و نیاز است با توجه به نیاز خانواده، برنامه‌ریزی مناسب با الگوی سوم برای زنان داشته باشیم و آن را به عنوان الگوی مناسب به جهان معرفی کنیم.

 

بررسی وضعیت زنان و انعطاف‌های شغلی که در جهان اعمال می‌شود، اصلاح نظام مسائلی که در مسئله زنان وجود دارد، احصاء مواردی که به صورت جنسیتی در قانون دیده شده و حمایت‌های مورد نیاز در بخش دولتی یا غیر دولتی بخصوص برای زنان در سنین باروری ۲۰-۴۰ سال بجز مرخصی زایمان، بیمه در مشاغل خانگی، مشاغل بخش دولتی و خصوصی، بازنشستگی، به رسمیت شناخته شدن خانه داری به عنوان شغل مواردی است که در این کار گروه به آن پرداخته خواهد شد./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار