وضعیت ذخایر سد‌های تهران بحرانی‌تر شد هشدار برف و باران برای ۲۰ استان بازداشت سرشبکه اصلی باند سودجویی ۵۰۰ میلیاردی از شرکت‌های معدنی و دولتی لغو اجرای طرح زوج و فرد از در منزل در تهران از پنجشنبه کارگروه اضطرار آلودگی هوا: تاکسی‌های اینترنتی باید طرح زوج و فرد را رعایت کنند وزیر علوم: آزمون جامع دکتری به طور کامل حذف نمی‌شود صندوق بازنشستگی: در یک سال گذشته تعداد حقوق‌بگیران ۲.۶ درصد افزایش یافته/ ۶۵ درصد این افراد مرد و ۳۵ درصد زن هستند غیرحضوری شدن مدارس آذربایجان شرقی در هفته آینده پلیس راهور دیر خبر داد، اما طرح زوج یا فرد بی‌توقف اجرا می‌شود دورکاری بانوان شاغل ادارات خوزستان در روز چهارشنبه به مناسبت روز زن اتوبوس و مترو در این روز رایگان شد هشدار بارش‌های سنگین در ۵ استان؛ بارش برف و باران در ۱۵ استان از فردا چهارشنبه مدارس نمونه دولتی حذف می‌شوند؟ هوا سرد می‌شود / باران تا جمعه در تهران ادامه دارد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها و شهر‌ها چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ تعطیل است؟ جزئیات جدید پرونده قتل «منصوره قدیری» اعلام شد

خزعلی: نگاه به اشتغال بانوان باید عادلانه باشد

معاون امور زنان و خانواده رییس جمهور با تاکید بر اینکه اشتغال بانوان باید با نگاه عادلانه دیده شود گفت: بسیاری از خانم‌ها مانند مردان کار می‌کنند و ارزیابی می‌شوند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۴ - ۲۱ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 10
کد خبر: ۲۴۴۷۰۱

به گزارش ر اهبرد معاصر، نشست بررسی تشکیل کارگروه اشتغال بانوان با حضور نمایندگان دستگاه‌های اجرایی برگزار شد.

 

این نشست با هدف تصمیم‌گیری در خصوص تشکیل و ساختار کارگروه جهت اجرایی سازی بند ۳ ماده ۸۰ ذیل سرفصل خانواده و جمعیت با موضوع اشتغال بانوان با رعایت نقش زن در خانواده برگزار شد و نمایندگان دستگاه‌ها نظرات و پیشنهادات خود را ارائه دادند.

 

در ادامه نشست انسیه خزعلی معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور، ضمن بیان اینکه یکی از چالش‌های پر بسامد فکری و دغدغه‌های بانوان که معاونت با آن روبرو است تعارض کار منزل و خارج از خانه و لزوم برقراری تعادل بین این دو مسؤولیت است، گفت: تشکیل این کارگروه در برنامه هفتم و در ستاد ملی زن و خانواده مصوب شد و اعضا ثابت آن نمایندگان وزارت کار، سازمان اداری استخدامی، معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده، مرکز پژوهش‌های مجلس می‌باشند و به فراخور اعضا دستگاه‌های دیگر دعوت می‌شوند.

 

وی همچنین ابراز امیدواری کرد: با انجام برنامه‌ریزی متناسب اشتغال بانوان با نگاه عادلانه دیده شود. بسیاری از شرایط که خانم‌ها با آن روبرو هستند مورد توجه قرار نمی‌گیرد مانند مردان کار و عمل می‌کنند و ارزیابی‌ها هم مانند مردان دیده می‌شود و نیاز است با توجه به نیاز خانواده، برنامه‌ریزی مناسب با الگوی سوم برای زنان داشته باشیم و آن را به عنوان الگوی مناسب به جهان معرفی کنیم.

 

بررسی وضعیت زنان و انعطاف‌های شغلی که در جهان اعمال می‌شود، اصلاح نظام مسائلی که در مسئله زنان وجود دارد، احصاء مواردی که به صورت جنسیتی در قانون دیده شده و حمایت‌های مورد نیاز در بخش دولتی یا غیر دولتی بخصوص برای زنان در سنین باروری ۲۰-۴۰ سال بجز مرخصی زایمان، بیمه در مشاغل خانگی، مشاغل بخش دولتی و خصوصی، بازنشستگی، به رسمیت شناخته شدن خانه داری به عنوان شغل مواردی است که در این کار گروه به آن پرداخته خواهد شد./ مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار