پزشکیان: نمی‌پذیریم که صنعت صلح‌آمیز هسته‌ای را کنار بگذاریم پزشکیان: مذاکرات با هماهنگی کامل و مجوز رهبر انقلاب در حال انجام است/ هدف حل واقعی مسائل است، نه گفت‌و‌گو برای گفت‌و‌گو / دولت پیگیر وضعیت بازداشت‌شدگان است بیانیه نمایندگان مجلس: برای جانفشانی و تدابیر امورات کشور آماده‌ایم پزشکیان در سفری غیر رسمی وارد مشهد مقدس شد مهدی محمودیان و عبدالله مومنی و ویدا ربانی آزاد شدند اولتیماتوم جدید سپاه / هر زمان بزرگان بگویند، تنگه را می‌بندیم بیانیات مهم رهبر انقلاب درباره حوادث دی ماه ۱۴۰۴ پاسخ کوبنده رهبر انقلاب به تهدیدهای ترامپ + ویدیو بازداشت سه عنصر تروریستی سلطنت‌طلب در پرند توسط سپاه حضرت حیدر کرار (ع) دریادار تنگسیری: اشراف کاملی در تنگه هرمز داریم دعوت سپاه از مردم برای شرکت در آیین‌های گرامیداشت شهدای حوادث اخیر جزئیات رزمایش «کنترل هوشمند تنگه هرمز» نیروی دریایی سپاه ۵۱ نماینده خواستار اتخاذ مواضع انقلابی در قبال طرح صلح ابراهیم شدند مجلس میزان پاداش پایان خدمت بازنشستگان را تعیین کرد

مخبر: دولت به وعده‌اش در حوزه اشتغال عمل کرده است

سرپرست ریاست جمهوری، گفت: نگاهی به آمارهای ارائه شده در زمینه اشتغال نشان می‌دهد که دولت مردمی توانسته است به وظیفه و وعده خود در این عرصه عمل کند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۲ - ۲۱ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 10
کد خبر: ۲۴۴۷۳۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد مخبر در جلسه شورای‌عالی اشتغال که صبح امروز دوشنبه برگزار شد، ضمن قدردانی از تلاش همه دستگاه‌های اجرایی در انجام وظایف و تکالیف محوله در زمینه اشتغالزایی، دستاوردهای دولت در کاهش نرخ بیکاری و رشد قابل توجه اشتغال‌آفرینی را مرهون پیگیری‌های مجدانه و اهتمام ویژه رئیس جمهور شهید دانست و گفت‌: آیت‌الله رئیسی ایجاد یک میلیون شغل در سال را علاوه بر تکلیف قانونی مستند به برنامه ششم توسعه، نیاز ضروری کشور می‌دانست و با حساسیت و پیگیری ویژه به دنبال تحقق آن بود. 


وی افزود: خوشبختانه نگاهی به آمارهای ارائه شده در این زمینه نشان می‌دهد که دولت مردمی توانسته است به وظیفه و وعده خود در این عرصه عمل کند.


سرپرست ریاست جمهوری در ادامه به عدم تعریف جایگاه شغلی برای شاغلین بخش اقتصاد دیجیتال به رغم درآمدزایی مناسب آن اشاره و بر ضرورت تعریف این مهارت و زمینه شغلی جدید در کشور در شاخص‌ها و آمارهای اشتغالزایی تاکید کرد.


مخبر همچنین با اشاره به اهمیت بالای برندسازی ملی  در توسعه اقتصادی کشور، با بیان اینکه امروز بخش قابل توجهی از رشد تولید ناخالص کشورهای مختلف با اتکا به همین رویکرد محقق می‌شود، بر ضرورت تمرکز ویژه بر توانمندسازی کشور در این زمینه با توجه به ظرفیت‌های مطلوب کشور در تولید محصولات برجسته و ملی تاکید کرد.


«تاکید بر تقویت اشتغالزایی و توانمندسازی بانوان روستایی به عنوان یکی از عوامل موثر در زمینه کاهش مهاجرت به شهرها»،‌ «توجه و نگاه ویژه به اشتغال‌آفرینی برای توان‌خواهان سازمان بهزیستی و افراد تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره)‌»، «ضرورت تداوم نهضت احیای کارخانه‌ها و واحدهای تولیدی راکد با توجه به اهمیت نقش آن در اشتغال‌زایی و گردش سرمایه‌های راکد» و «تشکیل کانونی برای پیگیری مشکلات حقوقی واحدهای تولیدی در زمینه اخذ وام توسط وزارت صنعت، ‌معدن و تجارت» از دیگر محورهای مهم مورد تاکید مخبر در جلسه امروز شورای‌عالی اشتغال بود.


سرپرست ریاست جمهوری با اشاره به گزارش ارائه شده درباره میزان اشتغالزایی در کشور طی دو سال و نیم گذشته در دولت مردمی، از وزیرتعاون، کار و رفاه اجتماعی خواست نسبت به تبیین اقدامات و دستاوردهای دولت در این زمینه برای عموم مردم اقدام کند./ فارس

ارسال نظر