از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد معاون اف بی آی استعفا داد فوری/ فرودگاه نجف تا ۲۴ ساعت آینده به روی پرواز‌های ایران بازگشایی می‌شود شیخ نعیم قاسم: از مواضع ایران اسلامی تجلیل می‌کنیم؛ دست از مقاومت نخواهیم کشید جزییات دیدار نتانیاهو با رئیس امارات در ابوظبی هیأت ایرانی در نیویورک: برنامه‌ای برای مذاکره با آمریکا نداریم رئیس‌جمهور صربستان استعفا کرد / علت چه بود؟ عراقچی: به شرط حسن نیت طرف مقابل آماده گفت‌و‌گو هستیم واکنش ترامپ به حادثه امنیتی نزدیک پایگاه هوایی آمریکا در انگلیس درخواست جنبش نجباء برای تحصن مقابل فرودگاه نجف در اعتراض به تعلیق پرواز‌های ایران عراقچی: حتی اگر به جنگ آخرالزمان منجر شود، محکم می‌ایستیم جزئیات حمله نیرو‌های مسلح به ۷ کشتی متخلف/ هشدار به کشتی‌هایی که بدون مجوز ایران از مسیر‌های تعیین‌شده عبور کنند

حزب الله پهپاد فوق پیشرفته جاسوسی اسرائیل را سرنگون کرد

حزب الله پهپاد فوق پیشرفته جاسوسی اسرائیل را سرنگون کرد حزب الله برای سومین بار پیاپی یکی از پیشرفته‌ترین پهپاد‌های جاسوسی رژیم صهیونیستی را در آسمان لبنان سرنگون کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۲ - ۲۱ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 10
کد خبر: ۲۴۴۸۰۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ رسانه‌های عبری زبان اعلام کردند، پهپاد جاسوسی هرمس ۹۰۰ که ارزش آن بالغ بر ۱۰ میلیون دلار است و یکی از پیشرفته‌ترین پهپاد‌های موجود در نیروی هوایی اسرائیل محسوب می‌شود، در آسمان لبنان سرنگون شد.

به گزارش شبکه ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی، این هواپیمای بدون سرنشین یکی از گران قیمت‌ترین هواپیما‌ها و در عین حال یکی از پیشرفته‌ترین آن در ساختار ارتش اسرائیل محسوب می‌شود.

به اعتراف منابع اسرائیلی، این سومین باری است که حزب الله پهپاد جاسوسی اسرائیلی از این دست را در حریم هوایی لبنان سرنگون کرد در حالی که ۲ فروند هرمس ۴۵۰ را هم سرنگون کرده بود.

پایگاه عبری زبان کیپا هم در گزارش مفصلی در این رابطه نوشت، برای سومین بار حزب الله ۱۰ میلیون دلار زیان روی دست اسرائیل گذاشت.

به نوشته این رسانه، هرمس ۹۰۰ که در اسرائیل کوهاف نامیده می‌شود، با یک فروند موشک زمین به هوا مورد اصابت قرار گرفت.

در ادامه هم آمده است، بعد از اعلام حزب الله مبنی بر سرنگونی یک فروند پهپاد هرمس ۹۰۰ سخنگوی ارتش اسرائیل هم امروز دوشنبه اعلام کرد، این پهپاد با یک فروند موشک زمین به هوا مورد اصابت قرار گرفته و در خاک لبنان سقوط کرد و ارتش در حال بررسی علل وقوع این حادثه است.

چهار ماه پیش نیز ارتش اسرائیل اعلام کرد یک هواپیمای بدون سرنشین از نوع هرمس ۴۵۰ (زیک) به وسیله یک فروند موشک زمین به هوا سرنگون شده است، تا ارتش اسرائیل برای اولین بار از زمان آغاز جنگ، مناطقی را در عمق ۱۰۰ کیلومتری خاک لبنان در منطقه بعلبک که به عنوان پایگاه‌های سامانه‌های پدافند هوایی حزب الله شناخته می‌شدند مورد حمله قرار بدهد. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار