رئیس‌جمهور وارد پاکستان شد سی‌ان‌ان: تصمیم‌گیری درباره حمله جدید به غزه به تعویق افتاد رئیس شورای امنیت سازمان ملل: هنوز نشانه‌ای از فعال کردن مکانیسم ماشه وجود ندارد پزشکیان: پاکستان اعلام کرد که هرگونه حمایت و پشتیبانی که دولت و ملت ایران لازم داشته باشد، انجام می‌دهند افشای پیام محرمانه اسرائیل به دمشق درباره سویداء دستیار وزیر خارجه: مناسبات ایران و پاکستان، متعاقب تحولات اخیر وارد مرحله تازه‌ای شده است حماس: ترامپ از تکرار دروغ‌های اسرائیل خسته نمی‌شود و ما هرگز از رد آنها خسته نخواهیم شد وزیر خارجه سوریه طی ساعات آتی به مسکو می‌رود رایزنی عراقچی و همتای تاجیکستانی دیدار عراقچی با امامعلی رحمان؛ عزم ایران برای گسترش روابط با تاجیکستان بازگشت ۱۲ صیاد آزاد شده در عربستان به ایران گزارش غریب آبادی از پیگیری‌های حقوقی بین‌المللی بعد از تجاوزات اخیر سفیر ایران در انگلیس: اگر اطمینان حاصل کنیم که مذاکره واقعی و صادقانه است، گفت‌وگو می‌کنیم رسانه عبری مدعی شد: حماس «مدل حزب‌الله» را برای پساجنگ غزه پیشنهاد داد المیادین: واشنگتن مخالفت خود را با پیش‌نویس قانون نیرو‌های حشد الشعبی به نخست وزیر عراق اطلاع داد

سامانه دفاع موشکی رژیم صهیونیستی هدف حمله پهپادی حزب الله قرار گرفت

حزب الله لبنان امروز ۰سه شنبه) با شلیک ۲ فروند پهپاد انتحاری، سامانه موشکی رژیم اشغالگر صهیونیستی را در منطقه بیت هلیل در نزدیکی شهرک صهیونیست نشین کریات شمونه، هدف قرار داد که بر اثر آن شماری از صهیونیست‌ها کشته و زخمی شدند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۸ - ۲۸ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 16
کد خبر: ۲۳۶۴۷۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ ارتش رژیم صهیونیستی در این باره اذعان کرد: ۲ پهپاد با عبور از مرز با لبنان، در منطقه بیت هلیل منفجر شدند.

حزب الله لبنان نیز در این باره تأکید کرد که رزمندگانش با استفاده از پهپاد‌های انتحاری به سامانه دفاع موشکی رژیم صهیونیستی در منطقه بیت هلیل، باعث هلاکت و زخمی شدن شماری از صهیونیست‌ها شده اند.

شبکه المیادین نیز به نقل از حزب الله لبنان اعلام کرد پهپاد‌های مذکور توانستند سکو‌های سامانه ضد موشکی گنبد آهنین را هدف قرار داده و باعث هلاکت و زخمی شدن نیرو‌های مستقر در آن شوند.

پیشتر خبرنگار این شبکه از حمله مستقیم رزمندگان حزب الله به یک هدف متعلق به اشغالگران در منطقه الجلیل غربی خبر داده بود.

رسانه‌های صهیونیست اذعان کردند به دنبال این حمله آژیر خطر در مناطق ادمیت، حانیتا، یعرا، متسوفا و شلومی در نزدیکی مرز با لبنان به صدا درآمد.

کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز اعلام کرد به دنبال انفجار این ۲ پهپاد، ارتش اشغالگر حملاتی را به داخل خاک لبنان انجام داد.

رژیم صهیونیستی در واکنش به این عملیات مقاومت، یک خودرو را در شهرک «عین بعال» در جنوب لبنان با پهپاد مورد حمله قرار داد.

شبکه الجزیره به نقل از منابع پزشکی لبنانی اعلام کرد بر اثر این حمله رژیم صهیونیستی، یک نفر شهید و شمار دیگری زخمی شدند.

با آغاز عملیات «طوفان الاقصی» توسط گروه‌های مقاومت فلسطین، حزب‌الله لبنان در راستای درگیر کردن بخش عمده‌ای از نظامیان صهیونیست در شمال فلسطین و کاهش فشار بر مقاومت در غزه، اقدام به انجام عملیات‌های روزانه و سنگین علیه اهداف رژیم صهیونیستی در داخل خاک فلسطین کرده است.

در این باره رسانه‌های صهیونیستی نیز بار‌ها اعتراف کرده‌اند که حزب‌الله در شمال سرزمین‌های اشغالی فلسطین همچنان دست برتر را دارد و ارتش اسرائیل در این منطقه به دام افتاده است. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار