لاریجانی: برخی فکر می‌کنند جنگ خاتمه یافته و اقداماتی برای به هم زدن یکدستگی میان مردم انجام می‌دهند/ مسئله هم‌بستگی ملی به هیچ عنوان حاشیه‌ای نیست برنامه ویژه فراجا برای مقابله با تروریست‌ها شهادت یک حافظ امنیت در عملیات مقابله با تروریست‌ها/ هشدار فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه به تروریست‌ها وزیر دفاع: جنگ ۱۲ روزه شکست‌پذیری رژیم پلید اسرائیل را اثبات کرد پزشکیان: نمی‌توانیم تصمیمی بگیریم که بعداً اگر مشکلی پیش آمد بگوییم چاره‌ای نداشتیم؛ باید به فکر عوارض هرتصمیمی باشیم دیدار لاریجانی با خانواده شهید سردار مهدی ربانی واکنش علی مطهری به انتشار مصاحبه اش درباره ساخت بمب اتم توسط ترامپ وزیر کشور: نزدیک به ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز به کشور خود بازگشته‌اند/ برنامه‌ها برای بازگرداندن ۲ میلیون نفر باقی‌مانده هم ادامه خواهد یافت سرلشکر حاتمی: نیروهای مسلح با آمادگی کامل در برابر تهدیدات دشمن ایستاده‌اند پزشکیان: از پشتیبانی و حسن‌نظر مقام معظم رهبری تشکر می‌کنم بازتاب بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه های خارجی علم الهدی: می‌خواهند مشهد را مرکز تفریح کنند این خلاف شان امام رضاست رهبر معظم انقلاب: سپر پولادین اتحاد مردم و مسئولان و نیروهای مسلح نباید خدشه دار شود سخنگوی وزارت دفاع: رژیم صهیونیستی برای نجاتش به آمریکا پناه برد سپاه پاسداران: با تمام ظرفیت‌ها و توانمندی‌ها در کنار دولت و ملت ایستاده‌ایم

وزیر اطلاعات: دستگاه‌ها همت خود را برای افزایش مشارکت بسیج کنند

وزیر اطلاعات تاکید کرد: در انتخابات ریاست جمهوری همه دستگاه‌ها باید همت و تلاش خود را را برای مشارکت مردم بسیج کنند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۷ - ۲۳ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 12
کد خبر: ۲۴۵۰۶۵

به گزارش راهبرد معاصر،  حجت‌الاسلام والمسلمین خطیب وزیر اطلاعات  با اشاره به برپایی دولت اسلامی شهید جمهور آیت‌الله رئیسی، منطبق با بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی گفت: آیت‌الله رئیسی در آغاز گام دوم انقلاب اسلامی توانست مدیریت دولت اسلامی در تراز را عرضه کند. 


وی گفت: آیت‌الله رئیسی کسی است که توانست به پیروی از رهبرش که همیشه متواضعانه خود را سرباز او می‌نامید احیا گر مدیریت مبتنی بر گفتمان انقلاب اسلامی باشد.


وزیر اطلاعات تصریح کرد: این دوران کوتاه شاهد تحولات و پیشرفت‌ها و رشد‌های بسیاری بودیم. 


وی گفت: علی رغم اینکه تمام دشمنان داخلی و خارجی و عوامل آنها تلاش کردند که این تجربه موفق گام دوم را آزرده کنند، تلاش کردند آن را به نحو‌های مختلف با شیوه‌های متفاوت و با جنگی ترکیبی و به شکل‌ها و شیوه‌های مختلف رسانه‌ای، اقتصادی، تحریمی و... درفشار قرار دهند و باشکست روبرو کنند ولی عمل خالصانه همواره مورد لطف و عنایت الهی است.


وزیر اطلاعات در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به عملیات موفق آمیز طوفان الاقصی گفت: در سال جدید پس از طوفان الاقصی که توانست منطقه، دنیا و افکار عمومی را به مقاومت سوق دهد و پس از عملیات وعده صادق که نیرو‌های مسلح و سپاه پاسداران توانستند اقتدار نظام مقدس جمهوری اسلامی را به رخ جهانیان بکشانند و پس‌از طوفان دانشجویان در قلب نظام سلطه و غرب حرکت مردم ما در تشییع و عزاداری شهدای خدمت حرکتی در ادامه این تحولات بود. 


وزیر اطلاعات با اشاره به چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: در این انتخابات همه باید همت و تلاش مان را برای مشارکت مردم بسیج کنیم و برای آنچه را که رهبر مان در ادامه جریان انقلاب ترسیم کردند و همه باید تلاش، برنامه ریزی مان در جهتی باشد مسیری را که آیت‌الله شهید برپا کرد و ادامه آن را رهبر عزیزمان خواستار شدند را تداوم ببخشد.


 وی افزود: به نحوی این نامزد‌های ریاست جمهوری تلاش کنند که عملا ما تحقق مسیر انقلاب اسلامی و ادامه جریان انقلاب اسلامی تضمین شود و این مطالبه‌ای است که مردم و کسانی که در تشییع این شهدای خدمت شرکت کردند از نامزد‌های ریاست جمهوری انتظار دارند.


وزیر اطلاعات گفت: باید بدانیم ادامه راه آیت‌الله رئیسی در ویژگی‌هایی است که این شخصیت داشته و رهبر انقلاب آن را ترسیم کردند و الگو پذیری ما می‌تواند این تدام را با جدیت بیشتری ترسیم نماید؛ و می‌تواند خدمت گذار‌ی ما را بیانگر باشد./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار