اسامی و مشخصات کلیه جانباختگان اخیر منتشر خواهد شد نیروی پدافند هوایی آمادگی دفاعی خود را تقویت می‌کند ایران با فشارهای نظامی و تبلیغاتی فرو نخواهد پاشید عارف: اسامی همه جانباختگان حوادث اخیر اعلام می‌شود اعتراف وال استریت ژورنال به پاسخ قوی موشکی ایران در برابر هر تجاوز مولوی بزرگ زاده: تا پای جان پشت رهبر و نیروهای مسلح ایستاده ایم اغتشاشات اخیر بخشی از «شناسایی با رزم» دشمن برای جنگ بزرگ‌تر بود پزشکیان: ما وارث برخی از ناترازی‌ها هستیم/ برای تابستان آینده احتمالاً برق تولیدی‌ها را قطع نخواهیم کرد قالیباف: تا منافع اقتصادی ما تضمین نشود خبری از مذاکره نیست نامه نماینده ایران به شورای امنیت درباره تهدیدات ترامپ عوامل شهادت بسیجی «امین ضیایی» دستگیر شدند دستور پزشکیان برای انتشار مشخصات جانباختگان ناآرامی‌های اخیر هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همه سناریوهایتان برنامه داریم خنثی‌سازی توطئه ناامنی در خراسان جنوبی شمخانی: پاسخ به اقدام نظامی آمریکا بی‌سابقه خواهد بود

قالیباف: در دولت خدمت و پیشرفت کیک اقتصاد را بزرگ می‌کنیم

محمدباقر قالیباف گفت: در دولت خدمت و پیشرفت کیک اقتصاد را همراه  با عدالت بزرگ می‌کنیم.‌
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۳ - ۲۳ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 12
کد خبر: ۲۴۵۱۵۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدباقر قالیباف کاندیدای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در جمع مسئولان ستادهای شهرستانی گفت: هر کدام از شما بدون تردید خودتان یک انسان ستاد هستید. چطور می‌گویند انسان رسانه، هر نفر شما یک ستاد موثر و متحرک هستید که می‌توانید اثرگذاری کنید.
وی افزود: همه را بسیج کنیم اول برای مشارکت، دوم برای یک تصمیم سازی خوب برای مردم عزیزمان که در این شرایط سخت به هر حال می‌خواهند از بین شش نفر یکی را انتخاب کند.
قالیباف ادامه داد: تبیین این موضوع بسیار مهم است و این از دست شما عزیزان بر می‌آید. اگر برای خودتان حجتی پیدا شده است آن را بتوانید به دیگران هم منتقل کنید.
قالیباف تصریح کرد:  همه ما می‌دانیم بارها گفتیم در قانون اساسی ما و در قوانین ما و در مردم سالاری دینی اگر اشکالاتی در اداره کشور در بخش‌های مختلف داریم نزدیک‌ترین پنجره برای تغییر و تحول که بتوانیم نقاط قوت را تقویت کنیم و نقاط ضعف را به نقطه قوت تبدیل کنیم فقط کوتاه‌ترین راه و موثرترین راه از طریق انتخابات است.

سند برنامۀ پنج‌سالۀ پیشرفت حاصل همکاری مجلس انقلابی و دولت مردمی است

وی افزود: مجلس دوازدهم سال اول، دولت سال اول کارشان خواهد بود. سند برنامۀ پنج‌سالۀ پیشرفت حاصل همکاری مجلس انقلابی و دولت مردمی است.‌
قالیباف تأکید کرد: همه چیز برای یک حرکت و برای یک تحول و برای اینکه نشان بدهیم جبهه انقلاب می‌تواند بر مشکلات فائق بیاید و قدرت حل مسئله دارد در یک قدمی من و شماست.
وی گفت: تردید نکنید همسنگران و همرزمان ما در دوران دفاع مقدس و شهدای مقاومت امروز همه روحشان حاکم بر عمل ماست ناظر بر عمل ماست.

در دولت خدمت و پیشرفت کیک اقتصاد را بزرگ می‌کنیم

قالیباف اظهار کرد: آن بخشی از مردم  که امروز در فقر هستند آنها نمی‌توانند از ما بپذیرند که صبر کنیم تا کاری کنیم پیشرفت اتفاق بیفتد که بعد بیایم و مشکل را حل کنیم این نمی‌شود. 
وی ادامه داد: در بحث خدمت یعنی توجه به قشر محروم باید لحظه‌ای درنگ نکنیم و قادر هستیم این کار را انجام بدهیم. 
وی افزود: در جای جای برنامه هفتم  این مورد پیش بینی شده است ./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر