پزشکیان در آیین دریافت استوارنامه سفیر جدید نیوزیلند: زورگویی در قاعده گفت‌و‌گو نمی‌گنجد روند بررسی برنامه‌های «مدنی‌زاده» در کمیسیون اقتصادی مجلس سخنگوی دولت: دولت اعتراض کامیونداران را به رسمیت می‌شناسد نحوه جذب منابع انسانی در آموزش و پرورش اصلاح شد نیروی زمینی ارتش ۵ پایگاه موشکی در ساختار خود پیش‌بینی کرد مهاجرانی: ایران با حفظ منافع ملی مذاکره را ترک نخواهد کرد / تمام سناریو‌های ما روی میز است محمود احمدی نژاد عازم اروپا شد + جزئیات دستورات معاون اول رئیس‌جمهور برای اطفای حریق در پارک ملی گلستان الحاق ۱۰ فروند بالگرد باز آماد شده به هوانیروز ارتش قالیباف: بولیوار صدای استقلال را از دل ملت‌های تحت ستم بیرون کشید قالیباف قانون اصلاح پرداخت فوق‌العاده خاص را ابلاغ کرد دستور رییس جمهور برای پرداخت حقوق کارمندان مبتنی‌بر عملکرد سخنگوی هیات رئیسه مجلس: مدنی‌زاده به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد به مجلس معرفی شد نائب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس: قصور بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج محرز است سلیمی، نماینده مجلس: امضای سرپرست وزارت اقتصاد از فردا بی‌اعتبار است

قالیباف: در دولت خدمت و پیشرفت کیک اقتصاد را بزرگ می‌کنیم

محمدباقر قالیباف گفت: در دولت خدمت و پیشرفت کیک اقتصاد را همراه  با عدالت بزرگ می‌کنیم.‌
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۳ - ۲۳ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 12
کد خبر: ۲۴۵۱۵۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدباقر قالیباف کاندیدای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در جمع مسئولان ستادهای شهرستانی گفت: هر کدام از شما بدون تردید خودتان یک انسان ستاد هستید. چطور می‌گویند انسان رسانه، هر نفر شما یک ستاد موثر و متحرک هستید که می‌توانید اثرگذاری کنید.
وی افزود: همه را بسیج کنیم اول برای مشارکت، دوم برای یک تصمیم سازی خوب برای مردم عزیزمان که در این شرایط سخت به هر حال می‌خواهند از بین شش نفر یکی را انتخاب کند.
قالیباف ادامه داد: تبیین این موضوع بسیار مهم است و این از دست شما عزیزان بر می‌آید. اگر برای خودتان حجتی پیدا شده است آن را بتوانید به دیگران هم منتقل کنید.
قالیباف تصریح کرد:  همه ما می‌دانیم بارها گفتیم در قانون اساسی ما و در قوانین ما و در مردم سالاری دینی اگر اشکالاتی در اداره کشور در بخش‌های مختلف داریم نزدیک‌ترین پنجره برای تغییر و تحول که بتوانیم نقاط قوت را تقویت کنیم و نقاط ضعف را به نقطه قوت تبدیل کنیم فقط کوتاه‌ترین راه و موثرترین راه از طریق انتخابات است.

سند برنامۀ پنج‌سالۀ پیشرفت حاصل همکاری مجلس انقلابی و دولت مردمی است

وی افزود: مجلس دوازدهم سال اول، دولت سال اول کارشان خواهد بود. سند برنامۀ پنج‌سالۀ پیشرفت حاصل همکاری مجلس انقلابی و دولت مردمی است.‌
قالیباف تأکید کرد: همه چیز برای یک حرکت و برای یک تحول و برای اینکه نشان بدهیم جبهه انقلاب می‌تواند بر مشکلات فائق بیاید و قدرت حل مسئله دارد در یک قدمی من و شماست.
وی گفت: تردید نکنید همسنگران و همرزمان ما در دوران دفاع مقدس و شهدای مقاومت امروز همه روحشان حاکم بر عمل ماست ناظر بر عمل ماست.

در دولت خدمت و پیشرفت کیک اقتصاد را بزرگ می‌کنیم

قالیباف اظهار کرد: آن بخشی از مردم  که امروز در فقر هستند آنها نمی‌توانند از ما بپذیرند که صبر کنیم تا کاری کنیم پیشرفت اتفاق بیفتد که بعد بیایم و مشکل را حل کنیم این نمی‌شود. 
وی ادامه داد: در بحث خدمت یعنی توجه به قشر محروم باید لحظه‌ای درنگ نکنیم و قادر هستیم این کار را انجام بدهیم. 
وی افزود: در جای جای برنامه هفتم  این مورد پیش بینی شده است ./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار