به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت الاسلام محسن قمی، معاون امور بین الملل دفتر مقام معظم رهبری در نشست بررسی یک دهه نامه نگاری رهبر انقلاب با دانشجویان غربی و آمریکایی که با حضور اساتید و شخصیتهای فرهنگی و علمی در دانشگاه تهران برگزار شد، اظهار داشت: فرصت زیادی از نگارش این نامه نگذشته است لذا تحلیل آن که با رویکرد تمدنی نوشته شده کار آسانی نیست.
وی با اشاره به اظهارات یکی از مقامات آمریکایی به جوانان این کشور درباره این نامه و "خوشحال کردن آیتالله" از سوی آنان گفت: ایشان عجله کرد که گفت شما آیتالله را خوشحال کردید. اگر صبر می کرد می دید این نامه چه کسانی را خوشحال کرده است افرادی که هم در امریکا هستند و هم در در سایر نقاط جهان از غزه تا آمریکا از این بابت خوشحال شدند.
حجت الاسلام قمی نگارش نامه اخیر از سوی رهبر انقلاب به دانشجویان آمریکایی را اقدامی هوشمندانه توصیف کرد که اثرات آن در آینده پدیدار می شود و مانند چشمه ای روان و زلال اثر خود را خواهد گذاشت.
وی با اشاره به پیش فرض های رهبر معظم انقلاب از نگارش سه نامه به جوانان آمریکایی و اروپایی گفت: اولین پیش فرض در صدور نامههای رهبر انقلاب این است که ما انسانها همگی دارای سرشت مشابه و ذاتی هستیم.
وی تصریح کرد: مخاطب این نامهها فطرت پاک همه انسانهاست. زبان فطرت و مفاهیمی چون عدالت طلبی، زیبایی، پرستش، هنر و... زبان مشترک همه انسانها است و در این مسیر راهی برای گفتگو داریم که مشخص است.
حجت الاسم قمی خاطرنشان کرد: پیش فرض دوم این است که باید بین مواجه خود با سران استکبار و افکار عمومی فرق بگذاریم. ما با کسانی که صراحتاً از کشته شدن مردم غزه حمایت میکنند حرفی نداریم اما حساب این افراد با افکار عمومی جوامع جدا است. لذا پیام مستقیم نامه خطاب به جوانان اعلام شده است.
معاون امور بین الملل دفتر رهبر انقلاب تاکید کرد: فرصیه سوم لزوم قاطعیت در بیان بود. رهبری میدانستند در این شرایط باید صراحتاً از حقیقت سخن گفت و موضوع حمایت از مظلوم و فلسطین را تبیین کرد.
وی در پایان خطاب به اساتید و مسئولین فرهنگی و سیاسی اظهار داشت: نامههای رهبری دستور العملی فرهنگی و تربیتی است و می تواند به عنوان نقشه راهی برای درست کردن جامعه بشری مورد توجه قرار گیرد. صراحت و صداقت در لهجه برای مدیران و رهبران نکته مهمی است که رهبر انقلاب در نامه های خود به خوبی این مسئله را بیان کردند./ تسنیم