گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

بایدن بالاخره به کودک‌کشی رژیم صهیونیستی اعتراف کرد

رئیس‌جمهور آمریکا جو بایدن که از ابتدای جنگ غزه در حال حمایت از رژیم صهیونیستی است، در یک سخنرانی به شهادت «کودکان بی‌گناه» در حملات اسرائیل اذعان کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۳ - ۲۳ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 12
کد خبر: ۲۴۵۰۹۷

به گزارش راهبرد معاصر، «تو همدست نسل کشی هستی» این را یک معترض آمریکایی وسط سخنرانی بایدن در پایتخت فریاد زد. رئیس‌جمهور آمریکا در حال سخنرانی برای فعالان مقابله با خشونت مسلحانه بود که یک زن آمریکایی در اعتراض به مواضع او درباره جنگ غزه سخنان او را قطع کرد.

 

 این حامی فلسطین قبل از آنکه نیروهای امنیتی او را از نشست بیرون ببرند، توانست در سخنانی کوتاه خطاب به رئیس‌جمهور آمریکا گفت «به ارسال سلاح برای آنها (اسرائیل) پایان بده».


همزمان با این سخنان، حامیان بایدن با فریاد زدن و هو کردن این حامی فلسطین تلاش کردند مانع از شنیده شدن صدای او شوند. در این بین، رئیس‌جمهور آمریکا از آنها خواست به این معترض کاری نداشته باشند.

 

صبح روز شنبه بود که به دنبال حملات شدید ارتش رژیم صهیونیستی به اردوگاه النصیرات در غزه برای آزادی چهار اسیر این رژیم، 274 فلسطینی شهید و 698 نفر زخمی شدند.مشاور امنیت ملی کاخ سفید جیک سالیوان اخیرا اذعان کرده بود که آمریکا در این حمله اسرائیل مشارکت اطلاعاتی داشت و به آنها برای آزادی اسرا کمک کرد.

بایدن در واکنش به فریاد اعتراضی حامی فلسطین گفت که «کودکان بی‌گناه از دست رفته‌اند. آنها (حامیان فلسطین) نکته درستی را مطرح می‌کنند»./ فارس

ارسال نظر