کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق

تلاش رئیس جمهور اوکراین برای تبرئه ترامپ

تلاش رئیس جمهور اوکراین برای تبرئه ترامپ «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهوری اوکراین، امروز -‌پنج‌شنبه- اعلام کرد که «دونالد ترامپ» همتای آمریکایی وی تصمیم نداشته در مکالمه تلفنی‌شان در ماه جولای یا دیدار میان دو طرف در ماه سپتامبر از او باج بگیرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۹ - ۱۸ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 10
کد خبر: ۲۴۵۲۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ رئیس‌جمهوری اوکراین اعلام کرد که همتای آمریکایی وی تصمیم نداشته در مکالمه تلفنی‌شان در ماه جولای از او باج بگیرد.

 

«ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهوری اوکراین، امروز -‌پنج‌شنبه- اعلام کرد که «دونالد ترامپ» همتای آمریکایی وی تصمیم نداشته در مکالمه تلفنی‌شان در ماه جولای یا دیدار میان دو طرف در ماه سپتامبر از او باج بگیرد.

 

زلنسکی گفت که در هنگام گفت‌وگوی تلفنی با ترامپ خبر نداشت که کمک نظامی ایالات متحده به اوکراین بلوکه شده بود. وی در ادامه افزود که پس از این مکالمه، وزیر دفاع کشورش او را در جریان ماوقع گذاشت و او در دیداری جداگانه با «مایک پنس» معاون رئیس‌جمهوری آمریکا، در ماه سپتامبر این موضوع را مطرح کرد.

 

زلنسکی در جمع خبرنگاران عنوان کرد که هدفش از مکالمه تلفنی با ترامپ برنامه‌ریزی برای دیدارهای متعدد میان دو طرف و همچنین درخواست از کاخ سفید برای تغییر در مواضعش نسبت به اوکراین بود. وی در این رابطه عنوان کرد: «خبری از باج‌گیری نبود. موضوع گفت‌وگوی ما این نبود!»

 

رئیس‌جمهوری اوکراین همچنین عنوان کرد که ترامپ برای دیدار او هیچ شرطی را تعیین نکرد، از جمله تحقیق درباره «جو بایدن» نامزد دموکرات انتخابات ۲۰۲۰ و پسرش.

منبع: ایلنا

 

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار