توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است

آمریکا اصابت موشک یمن به کشتی «تیوتِر» را تایید کرد

آمریکا اصابت موشک یمن به کشتی «تیوتِر» را تایید کرد فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا بامداد پنجشنبه گفت که موتورخانه یک کشتی پس از برخورد شناور بدون سرنشین (شهپاد) ارتش یمن، آسیب دید.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۶ - ۲۴ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 13
کد خبر: ۲۴۵۲۳۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ ارتش آمریکا بامداد پنجشنبه طی بیانیه‌ای عملیات مشترک نیروهای یمنی با مقاومت عراق علیه کشتی‌ها و اهداف مرتبط با رژیم صهیونیستی را تایید کرد.


فرماندهی مرکزی آمریکا (سازمان تروریستی سنتکام) گفت که موتورخانه یک کشتی پس از برخورد شناور بدون سرنشین (شهپاد) ارتش یمن، آسیب دید.


در این بیانیه ادعا شده است: «رفتار حوثی‌ها ثبات منطقه را تهدید می‌کند و کشتیرانی در دریای سرخ و خلیج عدن را به خطر می‌اندازد».


سنتکام برای حفظ آبروی ریخته‌شده در برابر عملیات‌های ارتش یمن، مدعی شد: «ما پهپادی را که حوثی‌ها به سمت دریای سرخ پرتاب کردند، منهدم کردیم. حوثی‌ها دو موشک بالستیک ضد کشتی را بدون خسارت جانی یا مادی شلیک کردند».


ارتش آمریکا همچنین درباره تجاوز نظامی ساعتی پیش به خاک یمن نیز ادعا کرد: «۳ سکوی پرتاب موشک کروز ضد کشتی را در مناطق تحت کنترل حوثی‌ها در یمن منهدم کردیم».


شامگاه چهارشنبه بود که «یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن اعلام کرد: «ما عملیات نظامی ویژه‌ای در دریای سرخ با استفاده از قایق‌های بدون سرنشین علیه کشتی  تیوتِر انجام دادیم». 


نیروهای مسلح یمن به دنبال تشدید حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه به هیچ کشتی مرتبط با این رژیم و کشتی‌هایی که مقصد آن‌ها فلسطین اشغالی است، اجازه عبور از دریای سرخ و تنگه باب‌المندب را نداده‌اند.


 آمریکا هم در ادامه حمایت‌های خود از تل‌آویو، پس از شدت گرفتن عملیات‌های یمن علیه کشتی‌های صهیونیستی ائتلافی را برای مقابله با نیروهای مسلح یمن تشکیل داده و تاکنون چند بار خاک این کشور را مورد تجاوز نظامی قرار داده است./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار