انفجار حوالی کلانتری ۱۹ زاهدان / ماجرا چه بود؟ سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟

رزمایش مشترک همزمان مقابله با تروریسم ایران و آذربایجان برگزار شد

رزمایش مشترک همزمان مقابله با تروریسم ایران و آذربایجان برگزار شد معاون عملیات نیروی زمینی ارتش، ضمن اشاره به توافق دوطرفه میان کشورهای جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان، گفت: رزمایش مشترک همزمان مقابله با تروریسم جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان برگزار شد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۸ - ۲۴ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 13
کد خبر: ۲۴۵۲۶۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ امیر سرتیپ کریم چشک معاون عملیات نیروی زمینی ارتش، ضمن اشاره به توافق دوطرفه میان کشورهای جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان، گفت: براساس توافقات صورت گرفته میان دو کشور جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان، رزمایشی در سطح یک گردان از نیروهای ویژه و واکنش سریع، به منظور مقابله با تروریسم و تأمین امنیت پایدار سد ارس که مورد تهدید از سوی گروه‌های تروریستی است، به مدت یک روز در استان آذربایجان غربی به مرحله اجرا گذاشته شد.


وی افزود: این رزمایش به منظور ارائه برنامه‌ نظامی هوشمند با به کارگیری تاکتیک‌ها و تکنیک‌های متنوع عملیاتی برای مقابله با نیروهای تروریستی و جرائم سازمان یافته، توسعه اقدامات ستادی و اطلاعاتی مشترک برای مقابله با هر نوع تهدید، انتقال دانش، تجربه و افزایش توان رزمی و ارتقای سطح مهارت‌های کارکنان نظامی نیروهای مسلح دو کشور در اجرای عملیات مرکب، افزایش سطح همکاری‌های فرماندهی و ستادی در هدایت رزمایش مرکب، ایجاد پیوندهای عمیق نظامی  برای مقابله با دشمنان مشترک، افزایش مهارت‌های عملیاتی با ظرفیت‌سازی و ایجاد قابلیت‌های راهبردی برای انجام عملیات علیه گروه‌های تروریستی و نهایتاً ارتقای سطح توانمندی‌های راهبردی در اجرای عملیات‌های ائتلافی انجام شد.


امیر سرتیپ چشک، با اشاره به اهداف مورد نظر از اجرای رزمایش مشترک میان جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان، تصریح کرد: استحکام‌بخشی به روابط دوجانبه در سطح راهبردی و عملیاتی صورت‌گرفته در کمیسیون مشترک نیروهای مسلح دو کشور در راستای حفظ صلح و دفاع از منافع مشترک به منظور توسعه امنیت پایدار در حوزه ژئوپلتیکی قفقاز جنوبی، ارتقای سطح مهارت‌ها جهت طرح‌ریزی، اجرا، هدایت و ارزیابی عملیات مرکب، ارتقای مهارت‌ها و اجرای عملیات مرکب با همکاری سایر کشورهای دوست، هم‌پیمان و همسایه، از جمله عناوینی هستند که در این رزمایش، هدف‌گذاری شده‌اند.


معاون عملیات نیروی زمینی ارتش، در ادامه با بیان اینکه این رزمایش در قالب ۴ مرحله، اجرایی شد، اظهار کرد: رزمایش مشترک میان دو کشور جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان، در قالب ۴ مرحله عملیاتی از جمله اجرای عملیات شناسایی (شامل شناسایی سیگنالی موقعیت عناصر تروریستی و شناسایی و رصد منطقه با استفاده از سامانه‌های پهپادی و بالگردی، طرح‌ریزی، هدایت و اجرای عملیات گشتیِ رزمیِ دستبردی (شامل عملیات چتربازی سقوط آزاد در محل مخفی‌گاه اصلی گروه‌های تروریستی و اجرای عملیات گشتیِ رزمیِ دستبردی)، طرح‌ریزی، هدایت و اجرای عملیات کمین (شامل تعقیب گروه‌های تروریستی با اجرای عملیات کمین در مسیرهای شناسایی‌شده) و نهایتاً طرح‌ریزی، هدایت و اجرای آتش‌های پیش‌بینی‌شده توپخانه صحرایی، هوانیروز، پهپاد و پاک‌سازی منطقه (شامل آتش‌های هوانیروز و پهپاد علیه نیروهای تروریستی، اجرای آتش سنگین توپخانه علیه عناصر پشتیبان تروریستی و عملیات پاک‌سازی منطقه از گروه‌های تروریستی و تأمین امنیت سد ارس) تعریف و پیاده‌سازی شد.


وی در ادامه برقراری صلح و ثبات منطقه‌ای را مهم‌ترین پیام رزمایش مذکور دانست و اظهار کرد: تأکید بر روابط دیرینه، دوستانه و حُسن همجواری بین ملت‌های دو کشور برای تقویت اعتماد، مشارکت و همکاری‌های نظامی دفاعی فی مابین به مثابه عامل برقراری صلح و ثبات منطقه‌ای و گسترش و تعمیق مناسبات نظامی در حوزه نیروی زمینی جهت مقابله با تمامی گروه‌های تروریستی، تکفیری و سازمان‌های مختلف که علیه حاکمیت دولت و تمامیت ارضی دو کشور اقدام می‌کنند، مهم‌ترین پیامی است که در رزمایش مشترک میان جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان مطرح است.


امیر سرتیپ چشک با اشاره به فواید رزمایش فوق، گفت: در مجموع این رزمایش مشترک، سبب استحکام بخشیدن به روابط دو جانبه و تأمین امنیت پایدار در منطقه می‌شود. از سوی دیگر کشورهای منطقه با همکاری و مشارکت با یک‌دیگر، قادر خواهند بود تا بدون نیاز به کشورهای بیگانه، امنیت ملی و منطقه‌ای خود را فراهم و تأمین کنند.


وی در پایان خاطر نشان کرد: رهاورد رزمایش مشترک میان دو کشور، صلح و دوستی برای کشورهای دوست، همسایه و همجوار و مقابله با کشورهایی است که علیه تمامیت ارضی دو کشور اقداماتی انجام می‌دهند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار