رئیس دفتر رئیس‌جمهور: اینترنت سفید برای همه لغو می‌شود؛ حتی اعضای دولت بیاتی: دولت «نظارت» خود را بر بازار تقویت کند اسامی شهدای حادثه تروریستی لار اعلام شد پزشکیان: زین‌پس تمام صنایع آب‌بر باید صرفاً در سواحل جنوبی توسعه پیدا کنند رونمایی از سامانه جنگالی صیاد ۴ وزارت دفاع وزیر دفاع: بانوان ایرانی سامانه‌های پیچیده دفاعی می‌سازند وزیر ارتباطات: فیلترشکن‌ها به شدت شبکه را دچار مشکل کرده‌اند خبر مهم رئیس سازمان اداری استخدام / محدودیت آزمون جذب ۵۰۰ مدیر جوان حذف شد؟ درگیری سپاه با گروهک تروریستی در مرز لار زاهدان/ شهادت ۳ تن از رزمندگان قرارگاه قدس مشاور فرمانده کل سپاه: شهید فخری زاده توسط اراذل و اوباش داخلی ترور شد عارف: به باز پیکربندی جدی در نظام مدیریتی کشور نیازمندیم وزیر ارتباطات: ۸۰ درصد مردم از فیلترشکن استفاده می‌کنند معاون عملیات نیروی زمینی سپاه: در اوج آمادگی دفاعی هستیم / اجازه هیچگونه شرارتی را نخواهیم داد جزئیات سفر پزشکیان به قزاقستان و ترکمنستان یوسف پزشکیان استعفای وزیر راه و شهرسازی را تکذیب کرد

تاکید نیکزاد بر اصلاح‌ سازوکار قیمت‌گذاری خودرو

نایب رئیس مجلس با بیان اینکه ساز و کار قیمت‌گذاری خودرو از مواردی است که باید به آن توجه شود، گفت: اکنون با این شرایط هم خودروساز ناراضی است و هم مردم ناراضی هستند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۲ - ۲۹ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 18
کد خبر: ۲۴۵۹۱۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی نیکزاد در جلسه علنی امروز قوه مقننه پس از ارائه گزارش وزیر صمت پیرامون نحوه اجرای قانون ساماندهی خودرو و میزان تحقق احکام و الزامات قانونی آن گفت: درباره واردات خودروهای کارکرده علی‌رغم پیگیری‌های متعدد نظارتی مجلس هنوز آیین‌نامه مرتبط با واردات این خودروها از سوی دولت ابلاغ نشده است و دلیل آن نیز کمبود منابع ارزی اعلام می‌شود. ما انتظار داریم به این موضوع رسیدگی شود.

 

وی با اشاره به کیفیت خودروها گفت: لازم است ارتقای فناوری در بخش خودرو را شاهد باشیم و راهکار آن نیز اعتماد به شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی است. باید شرکت‌های دانش‌بنیان با شرکت‌های خودروسازی بزرگ کار کنند تا شاهد انتقال تکنولوژی به این حوزه باشیم.

 

نایب رئیس مجلس با بیان اینکه ساز و کار قیمت‌گذاری خودرو از دیگر مواردی است که باید به آن توجه شود، گفت: اکنون هم خودروساز ناراضی است و هم مردم ناراضی. از سوی دیگر اجرای تعهد خودروسازان در عرضه خودرو است. باید به تعهدات خود پایبند بوده و در زمان تعیین شده خودروها را تحویل دهند.

 

نیکزاد بیان کرد: اولویت داشتن خودروهای برقی و هیبریدی موضوعی است که باید وزارت صمت با کمیسیون صنایع بنشینند و هم‌افزایی داشته باشند.

 

وی با تاکید بر اینکه موضوع اسقاط خودرو از دیگر مسائلی است که باید مورد توجه قرار گیرد، گفت:  نمی‌شود ما اسقاط خودرو نداشته باشیم و روز به روز به تعداد خودروها اضافه شود. آنگاه بحث آلایندگی هوا و ناترازی بنزین چگونه حل خواهد شد؟ انتظار می‌رود یک تحول اساسی در حوزه خودرو به نفع مردم صورت گیرد./ تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار