پنجشنبه در کدام استان‌ها تعطیل شد؟ سخنگوی دولت: «خلیج فارس» فقط یک نام جغرافیایی نیست، بخشی از هویت تاریخی ملت ایران است قالیباف تصاویر نقشه‌های تاریخی خلیج فارس را منتشر کرد + عکس پزشکیان: صرفه‌جویی را از دولت شروع کردیم/پنل‌های خورشیدی اولویت اول دستور فوری پزشکیان برای تعیین سهمیه آب و برق استان‌ها پزشکیان: دولت موظف است معیشت مردم را تأمین کند وعده معاون رئیس جمهور به معلمان تغییر فرمانده کل سپاه تکذیب شد واکنش تند به زیاده‌خواهی‌های آمریکا: نه هوشمندانه، نه عاقلانه، نه شرافتمندانه تفحص مجلس از عدم موفقیت در ساماندهی پسماند‌ها فرآیند دهک‌بندی خانواده‌ها تغییر می‌کند + فیلم وزیر کار: طبق قانون بودجه باید با حذف یارانۀ دهک‌های بالای جامعه، به ۳ دهک پایین کالابرگ بدهیم + فیلم پزشکیان دستور صادر کرد/ باید سریع‌تر خسارات آسیب دیدگان حادثه بندر شهید رجایی را جبران کنیم فوری/ کشف قصور ایمنی در حادثه بندرعباس/ کمیته ویژه مقصران را احضار کرد تصویب فوق‌العاده خاص برای کارکنان شهرداری‌ها در مجلس

تاکید نیکزاد بر اصلاح‌ سازوکار قیمت‌گذاری خودرو

نایب رئیس مجلس با بیان اینکه ساز و کار قیمت‌گذاری خودرو از مواردی است که باید به آن توجه شود، گفت: اکنون با این شرایط هم خودروساز ناراضی است و هم مردم ناراضی هستند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۲ - ۲۹ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 18
کد خبر: ۲۴۵۹۱۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی نیکزاد در جلسه علنی امروز قوه مقننه پس از ارائه گزارش وزیر صمت پیرامون نحوه اجرای قانون ساماندهی خودرو و میزان تحقق احکام و الزامات قانونی آن گفت: درباره واردات خودروهای کارکرده علی‌رغم پیگیری‌های متعدد نظارتی مجلس هنوز آیین‌نامه مرتبط با واردات این خودروها از سوی دولت ابلاغ نشده است و دلیل آن نیز کمبود منابع ارزی اعلام می‌شود. ما انتظار داریم به این موضوع رسیدگی شود.

 

وی با اشاره به کیفیت خودروها گفت: لازم است ارتقای فناوری در بخش خودرو را شاهد باشیم و راهکار آن نیز اعتماد به شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی است. باید شرکت‌های دانش‌بنیان با شرکت‌های خودروسازی بزرگ کار کنند تا شاهد انتقال تکنولوژی به این حوزه باشیم.

 

نایب رئیس مجلس با بیان اینکه ساز و کار قیمت‌گذاری خودرو از دیگر مواردی است که باید به آن توجه شود، گفت: اکنون هم خودروساز ناراضی است و هم مردم ناراضی. از سوی دیگر اجرای تعهد خودروسازان در عرضه خودرو است. باید به تعهدات خود پایبند بوده و در زمان تعیین شده خودروها را تحویل دهند.

 

نیکزاد بیان کرد: اولویت داشتن خودروهای برقی و هیبریدی موضوعی است که باید وزارت صمت با کمیسیون صنایع بنشینند و هم‌افزایی داشته باشند.

 

وی با تاکید بر اینکه موضوع اسقاط خودرو از دیگر مسائلی است که باید مورد توجه قرار گیرد، گفت:  نمی‌شود ما اسقاط خودرو نداشته باشیم و روز به روز به تعداد خودروها اضافه شود. آنگاه بحث آلایندگی هوا و ناترازی بنزین چگونه حل خواهد شد؟ انتظار می‌رود یک تحول اساسی در حوزه خودرو به نفع مردم صورت گیرد./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار