وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید کدام محور‌های کشور از ۲۹ تا ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۵ محدودیت ترافیکی دارند؟ تراز کنکور چیست؟/ نحوه محاسبه تراز کنکور ۱۴۰۵ را بدانید چت‌جی‌پی‌تی ویژه نوجوانان عرضه می‌شود / زیر ۱۳ سال مجاز به استفاده از این چت بات نیست دستگیری رمالان و دعانویسان تهران کلاهبرداری با عنوان «عکس یادگاری»! هرگز این لینک‌ها و فایل‌ها را باز نکنید خبر مهم پلیس راهور/ تردد خودرو‌های گذر موقت با تمدید ۱۰ ساله / این ۲ شهر به مناطق آزاد اضافه شد مهسا طاهری کیست؟ + بیوگرافی اولین شهید موشکی زن خبر مهم پلیس درباره گواهینامه موتورسیکلت زنان محدودیت‌های گسترده ترافیکی در تهران/ این مسیر‌ها سه‌شنبه مسدود می‌شوند ۲ شرط سقط جنین در ایران اعلام جرم دادستانی تهران علیه برنامه «آزاد» به اتهام نشر اکاذیب بازگشایی حضوری مدارس از اول مهر ۱۴۰۵؛ آمادگی کامل آموزش و پرورش برای سال تحصیلی جدید

دستگیری ۹۸۰ متهم در پاک‌سازی پارک‌ها

دستگیری ۹۸۰ متهم در پاک‌سازی پارک‌ها رئیس پلیس پیشگیری پایتخت از اجرای طرح ارتقای امنیت اجتماعی در سطح پارک‌ها و بوستان‌های پایتخت خبر داد و گفت: تعداد ۹۸۰ نفرمتهم در کمتر از ۷۲ساعت دستگیر شدند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۳ - ۳۰ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 19
کد خبر: ۲۴۶۱۳۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرهنگ علی قاسم‌پور با اشاره به تلاش‌های شبانه‌روزی کارکنان کلانتری‌های پایتخت برای برخورد با مجرمان و متخلفان اظهار کرد: پلیس در راستای تامین و حفظ نظم و امنیت از هیچ تلاشی دریغ نمی‌کند.

رئیس پلیس پیشگیری پایتخت ادامه داد: در پی اجرای طرح ارتقای امنیت اجتماعی با رویکرد امنیت محله محور و با هدف برخورد با هنجارشکنان و مجرمان در سطح پارک‌ها و بوستان‌های سطح تهران توسط کلانتری‌ها در سه روز گذشته اجرایی شد. ماموران پلیس پیشگیری موفق به دستگیری ۹۲ نفر سارق حرفه‌ای، ۸۴ خرده‌فروش مواد مخدر، ۶۳۰ نفر معتاد متجاهر و ۱۶۰ نفر اتباع غیرمجاز و ۱۴ نفر اراذل و اوباش شدند.

وی افزود: این طرح هر روز در چند مرحله توسط تیم‌های عملیاتی کلانتری‌ها و تمام پارک‌ها و بوستان‌های سطح تهران اجرا شد که در این راستا تعداد ۲۰ دستگاه خودرو، تعداد ۱۳ دستگاه موتورسیکلت سرقتی کشف شدند و روانه پارکینگ شده و حدود نیم کیلوگرم انواع مواد مخدر کشف که پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی تحویل مرجع قضایی شدند.

قاسم‌پور بیان کرد: اجرای این طرح و طرح‌های مشابه به جهت ارتقای امنیت اجتماعی در پایتخت و دستگیری سارقان، مالخران و برخورد با خرده‌فروشان مواد مخدر در کلانتری‌های سطح تهران همچنان با قدرت و شدت بیشتری در سال ۱۴۰۳ تداوم خواهد داشت.

رئیس پلیس پیشگیری پایتخت مشارکت مردم و همکاری با پلیس و احساس مسئولیت در ایجاد امنیت را ضامن آرامش فردی و اجتماعی دانست و گفت: مرکز فوریت‌های پلیس ۱۱۰ به صورت شبانه‌روزی آماده دریافت گزارشات مردمی است. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار