معاون وزیر امور خارجه: در مذاکرات هسته‌ای، ایران فقط اقدامات اطمینان‌ساز می‌پذیرد سیاری: خلیج فارس بوده، هست و خواهد ماند هلندی نامدار در کادر استقلال این خوراکی مقوی کلسترول را کنترل می‌کند دورتموند، لورکوزن را چپ و راست کرد! آتش‌سوزی در مغازه تعویض روغنی اندرزگو/ آتش به نمای ساختمان مجاور هم سرایت کرد حقوق جدید دانشگاه آزاد اعلام شد/ میانگین دریافتی کارکنان به ۳۱ میلیون تومان می‌رسد ویدیو/ نخستین اخبار دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا آخرین وضعیت پرداخت کالابرگ الکترونیکی/ اعتبار دهک‌های مختلف چقدر است؟ چگونه آب گشنیز به رشد مو و بهبود کیفیت آن کمک می‌کند؟ اسطوره میلان و هلند با پیشنهاد استقلالی‌ها موافقت کرد جزئیات جدید از حادثه سقوط ۷ نفر به چاه در کوهدشت + اسامی سفر مهم عراقچی به ریاض/ پیام ایران به عربستان در آستانه مذاکرات هسته‌ای تنش دیپلماتیک ایران و سوئد/ عراقچی خواستار اقدام عملی علیه متعرضان شد سی‌ان‌ان: تیم فنی آمریکا در مذاکرات یکشنبه عمان حضور ندارد

ارتباط ناشنوایی خفیف کودکان و تغییر پردازش صدا در مغز

طبق نتایج یک مطالعه جدید، ناشنوایی در اوایل کودکی موجب تغییر دائمی توانایی مغز در پردازش صدا می شود.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۳ - ۱۹ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 11
کد خبر: ۲۴۶۱۶

به گزارش راهبرد معاصر؛  درحالیکه ناشنوایی در اوایل دوره کودکی موجب بروز تغییرات دائمی در نحوه پردازش صدا توسط مغز می شود، اما محققان عنوان می کنند حتی ناشنوایی خفیف یا کم شنوایی هم تاثیر مشابه خواهد داشت.

 

ساختار و عملکرد سیستم شنوایی که اصوات را در مغز پردازش می کند، در طول دوره کودکی در واکنش به قرارگیری در معرض صداها رشد می نماید.

 

محققان دانشگاه کمبریج در این مطالعه از تکنیک EEG (موج نگاری مغز) برای اندازه گیری واکنش های مغزی 46 کودک مبتلا به ناشنوایی خفیف تا متوسط در زمان شنیدن اصوات استفاده کردند.

 

کودکان به دو گروه سنی 8 تا 12 سال و 12 تا 16 سال تقسیم شدند. تیم تحقیق دریافت کودکان کوچک تر مبتلا به ناشنوایی  واکنش های مغزی شان مشابه با کودکان دارای شنوایی عادی بود.

 

اما واکنش های مغزی کودکان بزرگ تر مبتلا به ناشنوایی کمتر از گروه سنی همسن و سال خودشان با شنوایی عادی بود.

 

محققان بعد از گذشت 6 سال و تست مجدد این کودکان دریافتند با افزایش سن، واکنش های مغزی کودکان مبتلا به ناشنوایی تغییر کرد. البته هیچ مدرکی دال بر تشدید ناشنوایی کودکان در طول این مدت مشاهده نشد بلکه سازماندهی مجدد عملکردی مغز روی داده بود. 

 

منبع:مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار