قطعنامه ضدایرانی کانادا در کمیته سوم سازمان ملل تصویب شد طرح جدید ترامپ برای اوکراین اعلام شد چین انحصار هواپیمایی ایرباس و بوئینگ را می‌شکند ریاض و واشنگتن به تفاهم تاریخی در همکاری هسته‌ای رسیدند ادعای ترامپ درباره ایران: احتمالاً به توافق برسیم وقوع انفجار‌های مجدد در شهر خان‌یونس/ ۱۴ نفر به شهادت رسیدند درخواست عراقچی از اعضای شورای حکام برای مخالفت با قطعنامه تروئیکای اروپایی هشدار ایران: فشار‌های غرب، شورای حکام آژانس را به سیاسی‌کاری کشانده است عراقچی: توافق برای صفرشدن غنی سازی هسته‌ای را خیانت می‌دانیم یک منبع آگاه: ادعای بررسی توقف غنی‌سازی از سوی ایران «کاملاً جعلی» است زلنسکی: تبادل زندانیان با روسیه را از سر می‌گیریم نتانیاهو وارد خاک سوریه شد دستور ارتش اسرائیل برای تخلیه برخی روستا‌ها در جنوب لبنان ترامپ: ایران به‌شدت خواهان توافق است! / سرمایه‌گذاری عربستان به یک تریلیون دلار می‌رسد آمریکا با سوریه تفاهم‌نامه گازی امضا کرد

واکنش رسانه‌ های رژیم صهیونیستی به سخنرانی سید حسن نصرالله

رسانه‌های رژیم صهیونیستی با پوشش گسترده سخنرانی دبیر کل جنبش حزب‌ الله لبنان، آن را قوی‌ترین سخنرانی وی توصیف کردند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۰ - ۳۰ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 19
کد خبر: ۲۴۶۱۷۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ رسانه‌های رژیم صهیونیستی سخنرانی امشب (چهارشنبه شب) سید حسن نصرالله دبیر کل جنبش حزب‌الله لبنان را به صورت گسترده پوشش دادند.

رسانه‌های صهیونیستی با اشاره به اینکه سخنرانی امشب سید حسن نصرالله قوی‌ترین سخنرانی وی بود، گزارش دادند که نصرالله به ادامه نبرد کنونی برای یاری غزه تا برقراری آتش‌بس کامل در این باریکه مصمم است و به تهدیدات رژیم اسرائیل و میانجی‌گران اعتنایی ندارد.

سید حسن نصرالله در سخنرانی امشب به مناسبت شهادت «طالب سامی عبدالله» (حاج ابوطالب) فرمانده میدانی حزب‌الله، تأکید کرد: تهدید جنگ علیه لبنان ما را نمی‌ترساند و نباید ما را بترساند؛ چراکه دشمن به خوبی می‌داند که ما خود را برای سخت‌ترین روز‌ها آماده کرده‌ایم و به خوبی می‌داند چه چیزی در انتظارش است.

وی خاطرنشان کرد: دشمن می‌داند که هیچ جایی از دست پهپاد‌ها و موشک‌های ما در امان نخواهد بود. دشمن همچنین می‌داند که ما توانایی رسیدن به اهداف خود را داریم. آنها می‌دانند آنچه در دریای مدیترانه در انتظارشان است، بسیار بزرگ است.

سید حسن نصرالله در این باره افزود: دشمن می‌داند که باید در زمین، دریا و هوا منتظر ما باشد و اگر جنگ به لبنان تحمیل شود، مقاومت بدون قاعده خواهد جنگید. دشمن از عواقب نبرد با لبنان بر منطقه آگاه است.

وی همچنین با اشاره به همکاری دولت قبرس با رژیم صهیونیستی به این کشور هشدار داد: ما به دولت قبرس هشدار می‌دهیم که اگر فرودگاه‌ها و پایگاه‌های خود را به روی اسرائیل برای هدف قرار دادن لبنان بگشاید، بخشی از جنگ خواهد بود. ما به همبستگی، حمایت و کمک خود به غزه ادامه خواهیم داد و برای همه احتمالات آماده‌ایم و هیچ چیز ما را از انجام این وظیفه باز نخواهد داشت. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار