این پیشنهاد را جدی بگیرید تدوام آلودگی هوا در کلانشهرها / ورود سامانه بارشی به کشور از اواخر وقت فردا اختلال اینترنت در ایران؛ کاهش سرعت و ناپایداری در برخی شهر‌ها امتحانات دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اهواز مجازی شد امتحانات واحد‌های دانشگاه آزاد استان تهران مجازی شد آموزش در تمامی مقاطع تحصیلی آبیک فردا تعطیل شد زمان ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون دانشجو اعلام شد دادستان سبزوار: عناصر خرابکار و برهم‌زنندگان امنیت در سبزوار دستگیر شدند غیرحضوری شدن امتحانات؛ علت تجمع دانشجویان دانشگاه آزاد قم مهلت ثبت نام آزمون‌های ارزشیابی علمی رشته‌های علوم پزشکی تمدید شد مراقب لینک‌های جعلی باشید/ پیامک «واریز کالابرگ» می‌تواند حساب شما را خالی کند بلاتکلیفی فوق‌العاده خاص معلمان در بودجه ۱۴۰۵ ورود سامانه بارشی از جمعه شب به کشور نوروبیون داروی عمومی نیست / هشدار درباره تزریق خودسرانه ویتامین‌ها دستگیری شرور فراری در شاهرود؛ انواع سلاح سرد کشف شد فعالیت مراکز آموزشی قزوین ۱۷ دی غیرحضوری است

خزعلی: فرهنگ تمدنی ایران اسلامی باید به عنوان الگو به جهان صادر شود

 معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: فرهنگ تمدنی ایران اسلامی باید به عنوان الگو به جهان صادر شود.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۷ - ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 20
کد خبر: ۲۴۶۲۲۰

به گزارش راهبرد معاصر از معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده؛ انسیه خزعلی در افتتاح رویداد خانواده و فرهنگ عامه با حضور معلمان و دبیران، یاد و خاطره شهدای خدمت را گرامیداشت و افزود: کارهای بزرگی در سطح ملی و بین المللی از آیت الله شهید رئیسی به یادگار مانده است که اثرات برخی از این اقدامات در دراز مدت مشخص خواهد شد. یکی از این امور مسئله اهمیت خانواده است.

خزعلی اظهار داشت: جنبش تعهد خانواده فطری و زدودن انواع انحرافی خانواده از مسائلی بود که توسط رئیس جمهور شهید در سازمان ملل مطرح شد و در سند تحول محوریت دارد و برای اولین بار اعتبارات ویژه ای در سفرهای استانی برای مسائل زنان و خانواده مصوب می شد.

وی خاطر نشان کرد: ماموریت هایی که در سند تحول و به صورت ویژه با تاکید رئیس جمهور به معاونت سپرده شده بود بازسازی فرهنگ و جلوگیری از نفوذ فرهنگی و ارتقاء فرهنگ خانواده بود که در اولویت طرح های معاونت قرار گرفت.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به طرح زندگی و بالندگی، زیست عفیفانه و طرح گسترش فرهنگ عامه در خانواده از گروه‌های ۹ گانه فرهنگ رسانه، مد و لباس، تربیت، موفقیت، فرهنگ ناملموس نام برد که با هدف ارتقای فرهنگ خانواده و ایجاد فرهنگ تمدنی در حال اجرایی شدن است.

وی ابراز امیدواری کرد بتوان فرهنگ تمدنی ایران اسلامی را به عنوان الگوی مورد نیاز دنیا به جهان صادر کرد./ایرنا

ارسال نظر