ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد ابوترابی: پیام رهبر انقلاب نشانه تکیه نظام بر خرد جمعی است حمایت طوایف بلوچ از پیام رهبر انقلاب اسلامی بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آمریکا

اساتید دانشگاه آزاد خواستار عذرخواهی پرشکیان شدند

اساتید دانشگاه آزاد خواستار عذرخواهی پرشکیان شدند ۴۱۰۰ نفر از اساتید دانشگاه آزاد اسلامی در بیانیه ای تخریب و تضعیف دانشگاه آزاد اسلامی توسط یکی از کاندیدای ریاست جمهوری را محکوم کردند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۴ - ۰۱ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 21
کد خبر: ۲۴۶۳۳۲

به گزارش راهبرد معاصر، 4100 نفر از اساتید دانشگاه آزاد اسلامی در بیانیه‌ای تخریب و تضعیف دانشگاه آزاد اسلامی توسط یکی از کاندیدای ریاست جمهوری را محکوم کردند.

 

متن این بیانیه به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم
یا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا اتَّقُوا اللَّهَ وَ قُولُوا قَوْلًا سَدِیداً
(احزاب- 70)

یاد و خاطره شهید جمهور و همراهان ایشان را گرامی می‌داریم و در این گرماگرم تبلیغات انتخاباتی درود می‌فرستیم به روح ایشان که توهین‌ها و تخریب‌ها را تحمل نمود و اخلاق را فدای اهداف سیاسی و دنیایی ننمود.

 

در این ایام شاهد تبلیغات نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم هستیم. کارزاری که تا چند روز آینده نتیجه آن مشخص می‌شود و در گام اول پیروز واقعی افرادی هستند که بیش از دیگران اخلاق و منش اسلامی را سرلوحه قرار داده و خسران زده عده‌ای که به‌خاطر به‌دست‌آوردن منصبی دنیایی با دروغ‌گویی، تهمت‌زنی، تحقیر و تخریب به لجن‌پراکنی پرداخته و موجبات ایجاد ناامیدی و تشویش اذهان عمومی را فراهم می‌نمایند بی‌توجه به اینکه ( ان اکرمکم عندالله اتقاکم).

 

قطعا یکی از دستاوردهای بزرگ انقلاب شکوهمند اسلامی، ایجاد دانشگاه آزاد اسلامی به‌عنوان بزرگ‌ترین دانشگاه حضوری دنیاست که در جهت بالا بردن سطح علمی و فرهنگی در کشور اقدامات شایسته و تاریخی انجام داده است.

 

حضور شماری از اساتید و فارغ‌التحصیلان این دانشگاه در مسئولیت‌های مهم و بزرگ کشوری، حضور اساتید این دانشگاه در بین نخبگان و دانشمندان یک درصد و دو درصد دنیا، کسب مدال‌های رنگین بین المللی در عرصه‌های مختلف همگی برگ زرینی در کارنامه این دانشگاه می‌باشد.

 

تخریب و تضعیف دانشگاه آزاد اسلامی در اظهار نظر یکی از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری که یا از روی جهل و یا از روی عناد صورت گرفت، خاطر بسیاری از دوستداران علم و فرهنگ را مکدر نمود و خانواده دانشگاه آزاد (اساتید، کارکنان و دانشجویان) را رنجاند.

 

اساتید دانشگاه آزاد اسلامی ضمن تذکر به فعالان عرصه رقابت انتخاباتی، اعلام می‌دارند این‌گونه رفتار و گفتارهای ناشایست غیراخلاقی موجبات تخریب و تضعیف دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی را فراهم نموده و باعث خوشنودی دشمنان این انقلاب می‌گردد.

 

علی‌هذا عذرخواهی از خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی و دلجویی از ایشان در تریبون رسمی کمترین اقدام می‌باشد و امیدواریم دیگر شاهد رفتارهای غیرحرفه‌ای در روزهای باقی‌مانده تبلیغات نامزدها نباشیم.

 

 مسعود پزشکیان نامزد انتخابات ریاست جمهوری دوره چهاردهم طی روزهای گذشته در دانشگاه تهران فارغ الحصیلان دانشگاه آزاد را بی سواد خطاب کرده بود./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار