انفجار حوالی کلانتری ۱۹ زاهدان / ماجرا چه بود؟ سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟

اساتید دانشگاه آزاد خواستار عذرخواهی پرشکیان شدند

اساتید دانشگاه آزاد خواستار عذرخواهی پرشکیان شدند ۴۱۰۰ نفر از اساتید دانشگاه آزاد اسلامی در بیانیه ای تخریب و تضعیف دانشگاه آزاد اسلامی توسط یکی از کاندیدای ریاست جمهوری را محکوم کردند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۴ - ۰۱ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 21
کد خبر: ۲۴۶۳۳۲

به گزارش راهبرد معاصر، 4100 نفر از اساتید دانشگاه آزاد اسلامی در بیانیه‌ای تخریب و تضعیف دانشگاه آزاد اسلامی توسط یکی از کاندیدای ریاست جمهوری را محکوم کردند.

 

متن این بیانیه به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم
یا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا اتَّقُوا اللَّهَ وَ قُولُوا قَوْلًا سَدِیداً
(احزاب- 70)

یاد و خاطره شهید جمهور و همراهان ایشان را گرامی می‌داریم و در این گرماگرم تبلیغات انتخاباتی درود می‌فرستیم به روح ایشان که توهین‌ها و تخریب‌ها را تحمل نمود و اخلاق را فدای اهداف سیاسی و دنیایی ننمود.

 

در این ایام شاهد تبلیغات نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم هستیم. کارزاری که تا چند روز آینده نتیجه آن مشخص می‌شود و در گام اول پیروز واقعی افرادی هستند که بیش از دیگران اخلاق و منش اسلامی را سرلوحه قرار داده و خسران زده عده‌ای که به‌خاطر به‌دست‌آوردن منصبی دنیایی با دروغ‌گویی، تهمت‌زنی، تحقیر و تخریب به لجن‌پراکنی پرداخته و موجبات ایجاد ناامیدی و تشویش اذهان عمومی را فراهم می‌نمایند بی‌توجه به اینکه ( ان اکرمکم عندالله اتقاکم).

 

قطعا یکی از دستاوردهای بزرگ انقلاب شکوهمند اسلامی، ایجاد دانشگاه آزاد اسلامی به‌عنوان بزرگ‌ترین دانشگاه حضوری دنیاست که در جهت بالا بردن سطح علمی و فرهنگی در کشور اقدامات شایسته و تاریخی انجام داده است.

 

حضور شماری از اساتید و فارغ‌التحصیلان این دانشگاه در مسئولیت‌های مهم و بزرگ کشوری، حضور اساتید این دانشگاه در بین نخبگان و دانشمندان یک درصد و دو درصد دنیا، کسب مدال‌های رنگین بین المللی در عرصه‌های مختلف همگی برگ زرینی در کارنامه این دانشگاه می‌باشد.

 

تخریب و تضعیف دانشگاه آزاد اسلامی در اظهار نظر یکی از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری که یا از روی جهل و یا از روی عناد صورت گرفت، خاطر بسیاری از دوستداران علم و فرهنگ را مکدر نمود و خانواده دانشگاه آزاد (اساتید، کارکنان و دانشجویان) را رنجاند.

 

اساتید دانشگاه آزاد اسلامی ضمن تذکر به فعالان عرصه رقابت انتخاباتی، اعلام می‌دارند این‌گونه رفتار و گفتارهای ناشایست غیراخلاقی موجبات تخریب و تضعیف دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی را فراهم نموده و باعث خوشنودی دشمنان این انقلاب می‌گردد.

 

علی‌هذا عذرخواهی از خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی و دلجویی از ایشان در تریبون رسمی کمترین اقدام می‌باشد و امیدواریم دیگر شاهد رفتارهای غیرحرفه‌ای در روزهای باقی‌مانده تبلیغات نامزدها نباشیم.

 

 مسعود پزشکیان نامزد انتخابات ریاست جمهوری دوره چهاردهم طی روزهای گذشته در دانشگاه تهران فارغ الحصیلان دانشگاه آزاد را بی سواد خطاب کرده بود./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار