کشتی فرنگی ایران نایب قهرمان شد این مهاجم ایرانی بهترین بازیکن فصل گذشته لیگ امارات شد سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد + فیلم آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم

اخبار جدید از نقل و انتقالات پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس تا ۴۸ ساعت آینده به استقبال تمدید قرارداد دو ستاره می‌رود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۹ - ۰۲ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 22
کد خبر: ۲۴۶۳۷۷

به گزارش راهبرد معاصر, باشگاه پرسپولیس تا ۴۸ ساعت آینده به استقبال تمدید قرارداد دو ستاره می‌رود. این خبر مهمی است که حسین بادامکی در گفتگو با رادیو ورزش اعلام کرد تا مشخص شود پرسپولیس در آستانه اقدام رسمی نقل و انتقالات قرار دارد. او تاکید کرد که توافق با مرتضی پورعلی‌گنجی انجام شده و قرارداد او به زودی تمدید خواهد شد.

 

جالب اینکه حسین بادامکی اعلام کرده دومین بازیکنی که با پرسپولیس بر سر میز مذاکره خواهد نشست، وحید امیری خواهد بود. البته پرسپولیس پیش از این به صورت غیررسمی با دانیال و ترابی هم مذاکره کرده بود اما این اولین باری است که یک مقام رسمی در باشگاه، اعلام می‌کند که امیری هم در لیست بازیکنان تمدیدی خواهد بود.


او تاکید کرده که وحید امیری فردا یا پس فردا مورد مذاکره خواهد بود و این در حالی است که بعید به نظر می‌رسد او شرطی برای عدم تمدید قرارداد داشته باشد و همین دعوت باشگاه پرسپولیس باعث می‌شود تا احتمالا امیری کاپیتان پرسپولیس بماند.

 

البته پرسپولیس در حالی با مرتضی به توافق رسیده و با امیری پای میز خواهد نشست که بر اساس قوانین اجازه قرارداد یک ساله با این دو بازیکن را خواهد داشت و نمی‌تواند مدت قرارداد را بیشتر کند.

 

پرسپولیس همچنین بعد از بازگشت دانیال اسماعیلی‌فر از سفر مذاکره را با او پیش خواهد بُرد و مهدی ترابی هم در اولویت سرخپوشان قرار دارد تا پرسپولیس با حفظ نفرات اصلی خود، شرایط نقل و انتقالاتی را به سود خود تغییر دهد.

 

تیم فوتبال پرسپولیس با پایان قرارداد هشت بازیکن خود مواجه است: مرتضی پورعلی‌گنجی، وحید امیری، مهدی ترابی، دانیال اسماعیلی‌فر، سروش رفیعی، علی نعمتی، فرشاد فرجی و گئورگی گولسیانی.

 

نکته جالب اینکه حسین بادامکی در حالی تمدید قرارداد دو بازیکن را قریب الوقوع خوانده که بنا بر دستور موقت کمیته اخلاق، رضا درویش تا چهارم تیر ممنوع الفعالیت است./ ورزش سه

ارسال نظر
آخرین اخبار