دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد شایع‌ترین سرطان‌های مردان و زنان در ایران گرمترین و خنک‌ترین نقطه ایران در ۲۴ ساعت گذشته چند خبر مهم از آموزش و پرورش/ کلاس‌های مهر امسال مجازی شد؟ اعلام جرم دادستانی تهران علیه یک نماینده اسبق مجلس و یک رسانه تمدید مهلت ثبت نام و تغییر زمان برگزاری آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسی ۱۴۰۵

کشف ۲۸ تن گوشت وارداتی فاسد در شهرری

کشف ۲۸ تن گوشت وارداتی فاسد در شهرری رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ با اشاره به کشف بیش از ۷۰ تن گوشت وارداتی فاسد گفت: کارشناسان ارزش کالاهای قاچاق کشف شده را بیش از ۲۸ میلیارد تومان برآورد کرده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۴ - ۰۲ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 22
کد خبر: ۲۴۶۳۸۴

به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ کارآگاه مهدی افشاری؛ رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ اظهار کرد: با انجام اقدامات فنی و پلیسی مامورین این پلیس موفق به توقیف 23 دستگاه کامیون حامل گوشت وارداتی فاسد در انباری در محدوده شهرری شدند.

 

وی افزود: در پی اقدامات فنی و اطلاعاتی پیش‌دستانه محرز شد 23 دستگاه کامیون حامل گوشت‌های وارداتی با تاریخ تولید 06/06/2024 میلادی و مهلت انقضای 72 ساعت که از کشور مغولستان به ایران وارد شده علی‌رغم فاسد بودن در فرودگاه پیام استان البرز بارگیری شده و در سردخانه‌ای در شهرری در حال تخلیه است.

 

سرهنگ افشاری افزود: در بررسی اولیه  و برابر نظر کارشناسان اداره دامپزشکی شهرستان ری مشخص شد تمامی گوشت‌های مکشوفه فاسد و فاقد قابلیت مصرف انسانی است.

 

وی بیان کرد: در ادامه تحقیقات تکمیلی مشخص شد گوشت‌ها از نوع گوسفندی وارداتی با تخصیص ارز دولتی بوده و توسط شرکتی از کشور مغولستان به ایران وارد،  پس از تخلیه در فرودگاه پیام استان البرز به جهت عدم تائید دامپزشکی کرج و مسامحه و سهل‌انگاری‌های صورت گرفته توسط عوامل اجرایی مستقر در محل، ساعت‌ها در معرض تابش مستقیم نور خورشید و گرمای شدید نگهداری که موجب فساد محموله شده و علی‌رغم مخالفت رانندگان کامیون‌ها از بارگیری گوشت‌های فاسد با اصرار نماینده شرکت گوشت‌ها با پلمب شرکت به این سردخانه حمل شده است.

   

این مقام انتظامی گفت: کالاهای کشف شده شامل مقدار 70 تن گوشت وارداتی فاسد بوده که پرونده ای در این خصوص تشکیل و به همراه نمایندگان شرکت مربوطه به مرجع قضائی معرفی و تمامی گوشت های فاسد نیز معدوم شدند.

 

رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ با بیان اینکه کارشناسان ارزش کالای کشف شده را بیش از 28 میلیارد تومان اعلام کرده اند، اضافه کرد: شهروندان حتما کالاهای وارداتی را از فروشگاه های معتبر تهیه و به کیفیت، استانداردآن و تاریخ مصرف و انقضاء  نیز توجه کنند./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار