عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم جزئیات عملیات مشترک حشدالشعبی و ارتش عراق برای تعقیب هسته‌های داعش اذعان سناتور جنگ‌طلب آمریکایی به قدرت نظامی ایران جزئیات دیدار وزیر کشور با سفیر امارات

کره شمالی هم توافق راهبردی جامع با روسیه را تصویب کرد

رهبر کره شمالی فرمان تصویب معاهده شراکت جامع راهبردی بین مسکو و پیونگ‌یانگ را صادر کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۷ - ۲۲ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 12
کد خبر: ۲۶۲۸۲۵

به گزارش راهبرد معاصر، خبرگزاری «صدای کره» اعلام کرد که کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی فرمان تصویب معاهده شراکت جامع راهبردی بین مسکو و پیونگ‌یانگ را صادر کرد.

 

فرمان اجرایی رهبر کره شمالی روز دوشنبه صادر شده و این معاهده از روز تبادل اسناد تصویب‌شده بین دو کشور اجرایی خواهد شد و تاریخ انقضا نخواهد داشت.

 

کره شمالی و روسیه در ماه ژوئن معاهده شراکت جامع راهبردی را امضا کردند.

 

طبق ماده ۴ این توافق‌نامه و در تطابق با ماده ۵۱ منشور سازمان ملل متحد و قوانین کره شمالی و روسیه، هر طرفی که از سوی یک کشور یا گروهی از کشورها هدف تهاجم نظامی قرار گیرد، و در وضعیت درگیری قرار گیرد، طرف دیگر باید فوراً از طریق ابزارهای موجود و در دسترس، کمک‌های نظامی یا شکل‌های دیگر کمک‌رسانی را ارائه دهد.

 

اواخر خردادماه امسال با سفر ولادیمیر پوتین به کره شمالی و پس از گفت‌وگوهای دوجانبه، سران دو کشور «توافق‌نامه جامع شراکت راهبردی» بین دو دوکشور را امضاء کردند؛ پوتین برای اولین بار پس از ۲۴ سال برای دیدار با رهبر کره شمالی وارد پایتخت این کشور شد.

 

رسانه‌های روسی اعلام کردند آن‌گونه که در وب‌سایت رسمی اطلاعات حقوقی ریاست‌جمهوری روسیه آمده ولادیمیر پوتین پیشنهاد وزارت خارجه این کشور برای امضای توافق‌نامه شراکت راهبردی با کره شمالی را پذیرفته است.

 

پوتین در آستانه سفر به کره شمالی با انتشار مقاله‌ای در روزنامه «نودونگ سینمون» کره شمالی ضمن قدردانی از دوستی و حمایت‌های کره شمالی تأکید کرد که مسکو «پیونگ‌یانگ را در تلاشش برای استقلال و هویتش یار خواهد کرد. روسیه به طور مستمر از کره شمالی و مردم قهرمان کره در مبارزه با دشمن خائن، خطرناک و متجاوز، در مبارزه برای استقلال، هویت و حق انتخاب آزادانه مسیر توسعه حمایت کرده و خواهد کرد.»

 

رئیس‌جمهور روسیه در این مقاله نوشت: روسیه به طور مداوم از کره شمالی و مردم قهرمان کره در مبارزه با دشمن خائن، خطرناک و متجاوز و مبارزه برای استقلال، هویت و حق انتخاب آزادانه مسیر توسعه حمایت کرده و خواهد کرد.

 

پوتین همچنین پیونگ یانگ را «حامی متعهد و همفکر ما» توصیف کرد که «آماده مقابله با جاه طلبی غرب برای جلوگیری از ظهور نظم جهانی چند قطبی مبتنی بر عدالت، احترام متقابل به حاکمیت و توجه به منافع یکدیگر است.» پوتین در ادامه تأکید کرد که «نظم مبتنی بر قوانین» که ایالات متحده در تلاش است به جهان تحمیل کند، «چیزی بیش از یک دیکتاتوری نو استعماری جهانی نیست که بر استانداردهای دوگانه متکی است.»/ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار