بیانیه خانواده سخنگوی شهید گردان‌های القسام اظهارات تهدیدآمیز ترامپ علیه ایران در دیدار با نتانیاهو / ما می‌خواهیم سوریه زنده بماند دیدار سفیر ایران با وزیر دفاع و فرمانده ارتش لبنان انتشار تصاویری از شهید ابوعبیده سخنگوی سابق القسام برای اولین بار + عکس اولین تصویر سخنگوی جدید گردان‌های قسام با یونیفرم و چفیه شهید ابوعبیده + عکس القسام شهادت شماری از فرماندهان ارشد خود را اعلام کرد + عکس سخنگوی القسام به شهادت رسید «هیبت الحلبوسی» رئیس پارلمان عراق شد پوتین: حمله باید تا زمان آزادسازی زاپوریژیا در آینده نزدیک ادامه یابد رایزنی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات یمن شیخ نعیم قاسم: خواهان به تعویق افتادن درخواست انحصار سلاح هستیم / دولت لبنان نباید ژاندارم اسرائیل شود سقوط ۲ بالگرد در نیوجرسی آمریکا ترامپ: رایزنی سازنده‌ای با پوتین داشتم تصویب قطعنامه علیه تل‌آویو در پارلمان سومالی بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند

بلاروس: دنیا در آستانه یک درگیری جهانی است

رئیس مجلس سنای بلاروس تاکید کرد که دنیا هم اکنون در آستانه یک درگیری جهانی است و تنها پس از هشت دهه زندگی در آرامش، خطر نابودی ما را تهدید می‌کند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۵ - ۰۳ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 23
کد خبر: ۲۴۶۵۷۱

به گزارش راهبرد معاصر، ناتالیا کوچانوا رئیس مجلس سنای بلاروس در جریان سخنرانی خود به مناسبت «روز یادبود ملی قربانیان جنگ بزرگ میهنی و نسل‌کشی مردم بلاروس» تاکید کرد که دنیا هم اکنون در آستانه یک درگیری جهانی است.

 

به گزارش بامداد یکشنبه خبرگزاری ریانووستی، کوچانوا در بخشی از سخنان خود با اشاره به اینکه سیاره زمین در حال حاضر بار دیگر خود را در آستانه یک درگیری جهانی می‌بیند، اظهار کرد: تنها پس از هشت دهه زندگی در آرامش (پس از جنگ جهانی دوم)، خطر نابودی بشریت امروز بیش از هر زمان دیگر ما را تهدید می‌کند.

 

رئیس مجلس سنای بلاروس با بیان اینکه هیچکس به اندازه مردم بلاروس ارزش صلح را نمی‌داند، افزود: ملت ما حافظه تاریخی خود را حفظ و قاطعانه از حقیقت تاریخی خود دفاع می‌کند تا حوادث گذشته تکرار نشوند.

 

کوچانوا در ادامه سخنان خود، خاطرنشان کرد: حاکمیت و استقلال مهمترین دارایی و ارزش‌های ماندگار ما هستند که پایه و اساس توسعه خلاقانه و صلح‌آمیز کشور بلاروس را تشکیل می‌دهند.

 

دیمیتری مدودف معاون شورای امنیت ملی روسیه نیز پیش‌تر در اظهاراتی گفت که جهان بیمار است و به احتمال زیاد در آستانه یک جنگ جهانی جدید قرار دارد. به احتمال زیاد در آستانه یک جنگ جهانی جدید هستیم.

 

وی به رغم اینکه اجتناب از وقوع یک جنگ جهانی جدید را غیرممکن نداست، اما نسبت به احتمال روز افزون وقوع یک تقابل هسته‌ای هشدار داد و اضافه کرد: همه باید در راستای اطمینان از جلوگیری از تحقق این تهدید و رویارویی جهانی تلاش کنیم./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر