دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

رفع توقیف ۸ هزار دستگاه خودرو به علت تخلف کشف حجاب

به مناسبت عید غدیر خم تعداد ۸۰۰۰ دستگاه خودروی توقیف شده در پارکینگ به علت تخلف کشف حجاب رفع توقیف شدند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۵ - ۰۳ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 23
کد خبر: ۲۴۶۶۲۳

به گزارش راهبرد معاصر، مرکز اطلاع رسانی فراجا اعلام کرد: به مناسبت عید غدیر خم، بنا بر تدابیر سردار فرمانده کل انتظامی کشور و به منظور افزایش رضایتمندی عمومی، تعداد ۸۰۰۰ دستگاه خودروی توقیف شده در پارکینگ به علت تخلف کشف حجاب، رفع توقیف شدند و پیامک اطلاع رسانی نیز برای مالکین محترم ارسال گردید. مالکین گرامی با مراجعه به دفاتر پلیس ۱۰+ در سراسر کشور می‌توانند نسبت به ترخیص و تحویل خودروی خود اقدام کنند.

 

ضمناً این طرح شامل اشخاصی که تا روز عید غدیر، خودروی خود را به پارکینگ منتقل نمایند نیز می‌گردد و همان روز نیز می‌توانند اقدامات دریافت خودروی خود را انجام دهند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر