آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر  «نقشه جدید جهان» در سازمان ملل تصویب شد؛ آفریقا بزرگتر، آمریکا و اروپا کوچک‌تر شدند اتحادیه اروپا تحریم جدید علیه ایران تصویب کرد؟

سنتکام: انصارالله یمن کشتی تحت مالکیت یونان را هدف قرار داد

سنتکام: انصارالله یمن کشتی تحت مالکیت یونان را هدف قرار داد فرماندهی مرکزی آمریکا در خاورمیانه از حمله موفقیت آمیز جنبش انصارالله یمن به یک کشتی یونانی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۸ - ۰۴ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 24
کد خبر: ۲۴۶۷۷۵

به گزارش راهبرد معاصر، فرماندهی مرکزی آمریکا در خاورمیانه موسوم به سنتکام حمله جنبش انصارالله یمن به یک کشتی در دریای سرخ را تأیید کرد.

 

بر این اساس، سنتکام در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) در این باره نوشت: انصارالله یمن کشتی ترنس ورلد نویگیتر که با پرچم کشور لیبریا در حال حرکت در دریای سرخ بود را هدف قرار داد.

 

در ادامه این پیام آمده است: این حمله که به وسیله قایق انتحاری انجام شد آسیب جزئی به این کشتی وارد ساخت به طوری که کشتی توانسته است به ادامه مسیر خود ادامه دهد.

 

سنتکام مدعی است این کشتی که تحت مالکیت یونان قرار دارد در مالزی لنگر انداخته و در حال حرکت به سمت مصر بود که مورد حمله انصارالله یمن قرار گرفته است.

 

پیش از این یحیی سریع، سخنگوی ارتش یمن اعلام کرده بود کشتی ترنس ورلد نویگیتر در دریای سرخ را با یک قایق بدون سرنشین هدف قرار داده است. طی این حمله یک قایق انتحاری به طور مستقیم به این کشتی اصابت کرد.

 

جنبش انصارالله یمن بارها اعلام کرده است از آزادی کشتیرانی بین المللی حمایت می‌کند اما در راستای حمایت از مردم تحت محاصره غزه تا زمان رفع حصر و پایان جنگ علیه غیرنظامیان فلسطینی، به کشتی‌هایی که اقدام به انجام مراودات تجاری با رژیم صهیونیستی در بنادر سرزمین‌های اشغالی کنند، حمله خواهد کرد./ مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار