ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند نتانیاهو: دشمنان ما در صدد تاثیرگذاری بر انتخابات هستند معترضان نزدیک کاخ الیزه تحصن کردند؛ سرکوب خشن مردم فرانسه توسط پلیس

سنتکام از «حمله پیچیده» یمنی‌ها در دریای سرخ خبر داد

سنتکام از «حمله پیچیده» یمنی‌ها در دریای سرخ خبر داد فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) سه‌شنبه مدعی «حمله پیچیده» یمنی‌ها در دریای سرخ با استفاده از موشک و پهپاد شد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۵ - ۲۰ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 10
کد خبر: ۲۲۲۷۸۴

به گزارش راهبرد معاصر. فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) سه‌شنبه در بیانیه‌ای ادعا کرد حوثی‌ها (انصارالله یمن) «حمله پیچیده»ای شامل موشک‌ها و پهپادها را در دریای سرخ انجام دادند.

 

سنتکام در بیانیه‌ای که روی شبکه اجتماعی ایکس منتشر شد، ادعا کرد این حمله حدود ساعت نه و ۱۵ دقیقه صبح به وقت محلی رخ داد و در آن پهپادهای تهاجمی انتحاری و موشک‌های کروز و بالستیک ضد کشتی که از یمن به سمت ده‌ها کشتی در دریای سرخ شلیک شد، مورد استفاده قرار گرفتند.

 

فرماندهی مرکزی آمریکا همچنین ادعا کرد نشانه‌ای از آسیب دیدن این کشتی‌ها در رگبار حملات وجود ندارد و کشتی‌های جنگی آمریکا و انگلیس ۱۸ پهپاد، دو موشک کروز ضد کشتی و یک موشک بالستیک ضد کشتی را سرنگون کردند.

 

سازمان عملیات تجارت دریایی انگلیس هم بامداد چهارشنبه اعلام کرد که گزارش‌هایی مبنی بر حرکت پرتابه‌های مشکوک در آب‌های دریای سرخ نزدیک به یمن دریافت کرده است. شرکت امنیتی دریایی انگلیسی «امبری» نیز گفت که یک نفتکش، سه قایق را مشاهده کرده که از آن‌ها دو موشک به سمتش شلیک شدند.

 

ارتش یمن در حمایت از مردم فلسطین اعلام کرده به هیچ کشتی اسرائیلی و کشتی‌هایی که مقصد آن‌ها اراضی اشغالی فلسطین است، اجازه عبور از تنگه باب‌المندب و دریای سرخ را نخواهد داد.

 

فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا در غرب آسیا اخیرا در بیانیه‌ای اعلام کرد که با نیروهای یمنی در دریای سرخ درگیر شده و ۱۰ نظامی یمنی را به شهادت رسانده است.

 

در واکنش، سرتیپ «یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن تاکید کرد که آمریکا باید مسئولیت به شهادت رساندن نیروهای دریایی یمن را بپذیرد و اقداماتش مانع نیروهای یمنی برای عمل به وظیفه دینی و اخلاقیشان در قبال فلسطین نخواهد شد.

 

در پی حملات یمنی‌ها به کشتی‌های اسرائیلی و مرتبط با این رژیم، آمریکا ائتلافی بین‌المللی را تشکیل داد که با اقبال چندانی از سوی متحدانش روبرو نشده و بر اساس اعلام پنتاگون ۱۲ کشور در حال حاضر شرکای آن هستند. آمریکا همچنین به دنبال قطعنامه‌ای در شورای امنیت درباره دریانوردی در دریای سرخ است./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار