رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

یورش صهیونیست‌ها به کرانه باختری و موج جدید بازداشت‌‌ها

یورش صهیونیست‌ها به کرانه باختری و موج جدید بازداشت‌‌ها نظامیان صهیونیست بامداد امروز به طور گسترده به شهرهای مختلف کرانه باختری یورش برده و بیش از ۱۰۰ نفر را با خود ربوده و به مکان نامعلومی منتقل کردند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۰ - ۰۴ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 24
کد خبر: ۲۴۶۸۲۴

به گزارش راهبرد معاصر، نظامیان رژیم صهیونیستی بامداد امروز دوشنبه به اردوگاه «الفارقه» در جنوب طوباس واقع در کرانه باختری یورش بردند که مبارزان مقاومت نیز اقدام به مقابله با نظامیان رژیم صهیونیستی کردند.

 

بر اساس گزارش‌های منتشر شده، رزمندگان مقاومت فلسطین توانستند چند بمب در مسیر نظامیان اشغالگر رژیم صهیونیستی و خودروهای نظامی آن‌ها منفجر کنند.

 

گردان‌های شهدای الاقصی در اردوگاه الفارعه اعلام کرد که رزمندگان این گردان‌ها وارد درگیری‌های مسلحانه شدیدی با اشغالگران رژیم صهیونیستی شده و با بمب‌های دست‌ساز آن‌ها را هدف قرار دادند.

 

بولدوزرهای ارتش رژیم صهیونیستی همزمان با یورش نظامیان به اردوگاه الفارقه اقدام به تخریب عامدانه زیرساخت‌های این اردوگاه کردند، که رزمندگان مقاومت موفق شدند این بولدوزر را هدف قرار دهند.

 

منابع فلسطینی همچنین از یورش گسترده نظامیان صهیونیست به شهرک «سلواد» در شمال شرق «رام الله» واقع در کرانه باختری رود اردن خبر دادند. بر اساس گزارش منابع فلسطینی ، نظامیان صهیونیست در این یورش بیش از 70 فلسطینی را ربودند.

 

خبرنگار المیادین همچنین گزارش داد که نظامیان صهیونیست بیش از 30 فلسطینی را در شهرک «کفرنعمه» در غرب رام الله بازداشت کرده‌اند.

 

صهیونیست‌ها که از زمان آغاز عملیات طوفان الاقصی سرکوبگری و حملات خود به کرانه باختری را تشدید کرده‌اند و سعی دارند مانع از ارتباط فلسطینی‌ها در این منطقه با یکدیگر شوند./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار