پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند علی‌اکبر احمدیان به دولت می‌رود سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند خراسان شمالی چهارشنبه تعطیل شد جزئیات گفت‌و‌گو‌های عارف با ۹ تن از سران کشور‌های جهان متن حکم پزشکیان برای انتصاب علی لاریجانی به دبیری شورای عالی امنیت ملی منتشر شد علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی شد دولت مجوز استفاده از کمک‌های بلاعوض سازمان ملل برای اتباع را صادر کرد قالیباف قانون مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی را ابلاغ کرد رئیس‌جمهور: تمامی اجزای توسعه در کشور باید منوط به تمهید تامین آب باشد

میراحمدی: وزارت کشور برای برگزاری انتخابات آمادگی کامل دارد

معاون امنیتی انتظامی وزیر کشور با اشاره به آمادگی وزارت کشور برای برگزاری انتخابات ریاست جمهوری تاکید کرد: وزارت کشور برای برگزاری انتخابات امادگی کامل را دارد و انشاالله روز جمعه شاهد حضور گسترده مردم در انتخابات باشیم.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۵ - ۰۵ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 25
کد خبر: ۲۴۶۹۸۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ سید مجید میراحمدی معاون امنیتی انتظامی وزیر کشور  با اشاره به اهمیت مشارکت در انتخابات گفت: رهبر معظم انقلاب امروز نکات مهمی را درباره مشارکت در انتخابات مطرح کردند که باید به صورت جدی مورد توجه همه قرار گیرد.


میراحمدی در ادامه با اشاره به آمادگی وزارت کشور برای برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در روز جمعه ۸ تیر ماه تاکید کرد: وزارت کشور هم اکنون برای برگزاری انتخابات امادگی کامل را دارد و انشاالله روز جمعه شاهد حضور گسترده مردم در انتخابات باشیم.


میراحمدی در ادامه با اشاره به برداشت‌های ناقص و اشتباهی که از اظهارات وی شده، گفت: آنچه از مصاحبه اینجانب با شبکه دو رسانه ملی نقل شده برداشت ناقص و اشتباهی است، اینجانب درباره آمادگی کامل وزارت کشور برای برگزاری انتخابات سخن گفتم و تاکید کردم حتی برای دومرحله‌ای شدن انتخابات تعرفه‌ها توسط ستادبرگزاری انتخابات پیش بینی و توزیع شده است ولی از این سخن اینگونه برداشت و نقل شده که گفته‌ام انتخابات دومرحله‌ای خواهد بود! که این برداشت اشتباهی است.


وی اضافه کرد: تنها پیش‌بینی حقیر که بیان شد مشارکت خوب مردم درانتخابات پیش رو آن هم براساس نظرسنجی‌ها است که امیدواریم با توجه به حساسیت و آگاهی مردم نسبت به این انتخابات حساس این مشارکت گسترده را شاهد باشیم./ فارس

ارسال نظر