درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح شلیک ۱۴ موشک سپاه در آخرین دقایق پیش از اجرایی شدن آتش‌بس شهادت ۲ تن از کارکنان انتظامی بهار در حملات اسرائیل سخنگوی قرارگاه خاتم: اسرائیل تا ساعت ۹ صبح ۳ مرحله حمله کرد/ پاسخ می‌دهیم دو موشک عمل‌نکرده در محدود زندان اوین کشف و خنثی شد شمار شهدای حمله اسرائیل به گیلان به ۱۳ نفر رسید‌/ مجروحیت ۴۱ نفر دستگیری ۶ جاسوس در همدان/ارتباط متهمان با عوامل رژیم

درخواست سرکنسول ایران در نجف از زائران ایرانی

سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در نجف اشرف از زائران ایرانی خواست که به دلیل ازدحام و کثرت جمعیت در اربعین حسینی امسال، مدت زمان اقامت خود را در جوار عتبات عالیات کوتاه کنند و یا اگر هنوز اعزام نشده اند، سفرشان را به تعویق بیاندازند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۳ - ۲۰ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 12
کد خبر: ۲۴۷۱۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ «حمید مکارم» افزود که به زائران ایرانی توصیه می شود که مدت زمان زیارت و اقامت خود در جوار عتبات عالیات عراق در ایام اربعین حسینی را به ۲ تا ۳ روز کاهش دهند تا فضا و امکانات برای زائران دیگر جهت انجام زیارت بیشتر مهیا شود.


سرکنسول جمهوی اسلامی ایران در استان نجف در ادامه در خصوص حال و هوای نجف اشرف در این ایام خاطر نشان ساخت که در حال حاضر اطراف حرم امیر المومنین علی (ع) مملو از جمعیت زائران است و زائران ایرانی خصوصا آنهایی که پا به سن گذاشته و یا کسانی که کودک و نوزاد همراه دارند خواسته می شود فعلا از ورود به داخل حرم خودداری کنند.


وی توصیه کرد این دسته از زائران عزیز، آیین های زیارت را در خارج از حرم مطهر به جا بیاورند.


سرکنسول ایران در استان نجف با اشاره به فراهم نبودن برخی زیر ساخت های کشور عراق برای استقبال از این حجم از زوار داخلی و خارجی افزود: زائران ایرانی که هنوز در سفر به عتبات عالیات و شرکت در مراسم اربعین حسینی مردد هستند و یا تاکنون بلیت سفر به عراق را تهیه نکرده اند، می توانند سفر خود را به بعد از اربعین حسینی که ازدحام جمعیت کاهش می یابد و فضا برای زیارت آرام مهیاست، موکول کنند.


مکارم همچنین گفت که در حال حاضر عراق با ارتفاع دمای هوا مواجه است و مشکلات حمل و نقل زائران هم در داخل عراق و هم داخل ایران وجود دارد بنابراین شرایط برای سفر افراد کهنسال یا بیماران و یا کسانی که به دلایل مختلف از ویلچر استفاده می کنند، فراهم نیست و بهتر است زیارت عتبات عالیات را به بعد از ایام اربعین که فضا برای سفر مهیا تر است، موکول کنند.


زیارت اربعین حسینی در عراق یکی از با شکوه تر تجمع های معنوی در کره زمین است که معمولا میلیون ها انسان از داخل و خارج عراق در آن شرکت می کنند و در بین زائران خارجی، جمهوری اسلامی ایران بیشترین حضور را دارد.


طبق آخرین گزارش های سامانه سماح تاکنون بیش از سه میلیون زائر ایرانی برای شرکت در مراسم اربعین امسال نام نویسی کرده اند.

 

منبع: ایرنا

ارسال نظر