نواف سلام: لبنان در وضعیت جنگ فرسایشی قرار دارد / احتیاطات لازم برای مقابله با هرگونه تشدید احتمالی تنش‌ها از سوی اسرائیل اتخاذ شده عراقچی در دیدار با وزیر خارجه هلند: همه دولت‌ها برای کمک به ارتقای حاکمیت قانون مسئولند آلمان: روسیه احتمالا تا سال ۲۰۲۹ به ناتو حمله کند روسیه طرح پیشنهادی اروپا برای صلح اوکراین را نپذیرفت پیام وزیر خارجه عمان در خصوص دیدار با عراقچی نخست‌وزیر کانادا: جهان بدون آمریکا هم دوام می‌آورد زلنسکی در واکنش به اظهارات رئیس جمهور آمریکا: از ترامپ سپاسگزاریم! هیثم علی طباطبایی که بود؟ النجباء: اسرائیل را مسئول تشدید تنش و پیامد‌های خطرناک آن می‌دانیم حزب الله شهادت هیثم علی طباطبایی، فرمانده ارشد خود را تائید کرد + عکس  ترامپ: رهبران اوکراین در قبال تلاش‌های ما نمک‌نشناسی می‌کنند واشنگتن: مذاکرات ژنو درباره صلح اوکراین پیشرفت خوبی داشته است ترامپ: اخوان‌المسلمین را سازمان تروریستی اعلام می‌کنیم کی‌یف: طرح صلح ترامپ برای اوکراین در مرحله نهایی تصویب است رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان در مسقط

اعتراف شبکه جاسوسی در یمن: سفارت آمریکا لانه جاسوسی است

شبکه جاسوسی آمریکا که در یمن بازداشت شده است، اعتراف کرد که رایزنی فرهنگی سفارتخانه ایالات متحده در صنعا با سازمان سیا در ارتباط بوده و این سفارتخانه در واقع به عنوان لانه جاسوسی و ابزاری برای تخریب عمل کرده‌است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۲ - ۰۹ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 29
کد خبر: ۲۴۷۵۴۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ شبکه المیادین به نقل از منابع خود اعلام کرد که بر اساس اعترافات این شبکه جاسوسی، رایزنی فرهنگی سفارت آمریکا همه گروه‌های جامعه یمن را هدف قرار داده و این نهاد، اقدام به جذب هسته‌هایی برای جمع آوری اطلاعات کرده است.

منابع مذکور همچنین تأکید کردند که در هفته‌های گذشته، یمن به صحنه توطئه‌ها و طرح‌های ویرانگر تبدیل شده است و مقامات نظام سابق یمن نیز در این زمینه نقش داشته اند.

براساس گزارش این منابع، اعترافات عناصر شبکه مذکور نشان می‌دهد که سفارت آمریکا و برخی از نهاد‌ها در صنعا از انحرافات در جامعه یمن حمایت کرده است.

سازمان عملیات و اطلاعات یمن روز دوشنبه (۲۱ خرداد) از کشف و متلاشی کردن یک شبکه گسترده جاسوسی وابسته به آمریکا و رژیم صهیونیستی خبر داد.

«عبدالحکیم هاشم الخیوانی» رئیس سازمان امنیت و اطلاعات یمن در این باره، اعلام کرد: به یاری خداوند اعضای یک شبکه جاسوسی گسترده آمریکا و (رژیم) اسرائیل دستگیر شدند. شبکه جاسوسی آمریکا و اسرائیل برای چندین دهه در نهاد‌های رسمی و غیر رسمی به نمایندگی از دشمن نقش جاسوسی و خرابکاری داشته است.

الخیوانی گفت: شبکه جاسوسی آمریکا و اسرائیل مستقیماً با سازمان سیا در ارتباط بوده است. این شبکه جاسوسی مجهز به تکنیک‌ها، دستگاه‌ها و تجهیزات ویژه‌ای بوده که آنها را قادر می‌ساخت تا فعالیت‌های خود را مخفیانه انجام دهند.

رئیس سازمان امنیت و اطلاعات یمن افزود: اعضای شبکه جاسوسی آمریکا و اسرائیل و افسران آمریکایی از موقعیت‌های شغلی خود در سفارت آمریکا برای انجام فعالیت‌های خرابکارانه سوء استفاده کردند. پس از خروج سفارت آمریکا از صنعا، عناصر شبکه جاسوسی تحت پوشش سازمان‌های بین‌المللی به اجرای برنامه‌های خرابکارانه خود ادامه دادند. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار