پزشکیان: دولت برای رفع ناترازی‌ها از ظرفیت‌های وزارت ارتباطات بهره می‌گیرد جزئیات جلسه کمیته ویژه با هیأت ادعایی حقیقت‌یاب درباره ناآرامی‌های ۱۴۰۱ بخش دوم لایحه بودجه ۱۴۰۴ به شورای نگهبان ارسال شد فردیس از کرج جدا می‌شود دوره فعلی شورا‌های اسلامی شهر و روستا تا خرداد ۱۴۰۵ تمدید شد معاون ظریف: او استعفا نداده بلکه تلقی اش این است که از کار کنار گذاشته شده رایگان‌شدن هزینه‌های بستری و درمان ۴ قشر از سوی دولت فرزند آیت‌الله طالقانی درگذشت + عکس واکنش سخنگوی دولت به ادعا‌ها و شایعات درباره تغییرات کابینه قالیباف قانون موافقت‌نامه تجارت آزاد بین ایران و اتحادیه اقتصادی اوراسیا را ابلاغ کرد تشییع پیکر مطهر ۲ شهید بسیجی در زابل ظریف بار دیگر استعفا داد بسته حمایتی دولت از صنایع برای جبران آثار ناشی از قطعی گاز و برق تصویب شد رحمت‌الله اکرمی سرپرست وزارت اقتصاد شد رهبر انقلاب: در زمینه عدالت اجتماعی مشکلاتی داریم که راه‌حل آن قرآن است

بروجردی: مطالبات خود راشجاعانه طرح کنیم

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: ما نباید در مقابل دشمن هیچ گونه هراسی داشته باشیم و باید مطالبات خود را شجاعانه مطرح کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۱ - ۱۸ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 10
کد خبر: ۲۴۴۹۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ علاءالدین بروجردی با بیان اینکه انقلابی بودن، انقلابی اندیشیدن و انقلابی عمل کردن هیچ منافاتی با مذاکره ندارد،گفت: ما در طول سال‌های پس از انقلاب همواره مذاکره را به عنوان یک امر منطقی در روابط بین الملل پذیرفته و در این راستا عمل کرده‌ایم.

 

وی با اشاره به اینکه حتی زمانی که دانشجویان انقلابی ما لانه جاسوسی را تسخیر کردند، خروجی کار مذاکره بود، متذکر شد: ما در دوران رئیس جمهور سابق هم مذاکره کردیم.

 

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تصریح کرد: مسئله حائز اهمیت در این زمینه آن است که در مذاکرات باید مواضع انقلابی‌ را به عنوان یک محور اساسی مدنظر داشته باشیم و فضای گفتمان را به گونه‌ای پیش بریم که منافع ملی کشور حفظ شود.

 

بروجردی با بیان اینکه در جریان مذاکره و گفتگو نباید در مقابل دشمن هیچ گونه هراسی داشته باشیم، اظهار داشت: ما باید در طول گفتگو و مذاکره با طرف مقابل، مطالبات خود را با شجاعت مطرح کرده و از منافع ملی خود دفاع کنیم.

 

وی بیان کرد: ما باید بتوانیم به صورت مقتدرانه از منافع ملی کشور در صحنه عمل دفاع کنیم که چنین امری قطعا در میز مذاکره شکل نخواهد گرفت و اقتدار نیروهای مسلح جمهوری اسلامی قطعا در صحنه مذاکرات و مواضع دشمن بسیار تأثیرگذار است و بر این اساس آنان باید حافظ منافع ملی کشور باشند.

منبع: مهر

ارسال نظر