ایروانی: فعالیت هسته‌ای ایران از مسیر صلح‌آمیز خود منحرف نخواهد شد ترامپ: در اوایل سال آینده به چین سفر می‌کنم بیانیه وزارت امور خارجه ایران در واکنش به تحرکات تروئیکای اروپا در شورای امنیت انتقاد عراقچی از فضای سیاسی شورای حکام آژانس در تماس با گروسی ایروانی: مسئولیت پیامدهای اقدام شورای امنیت علیه ایران برعهده اروپا و آمریکاست ادعای رسانه بریتانیایی مبنی بر تماس عراقچی و ویتکاف شکست شورای امنیت در تصویب قطعنامه تمدید لغو تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران ادعای آکسیوس برای بازگشت قطعنامه‌های شورای امنیت علیه ایران از ۵ مهر دبیرکل حزب‌الله: جنایات اسرائیل با حمایت آمریکا به اوج رسیده است جزئیات تحریم‌‌های جدید اروپا علیه روسیه بقائی: ماکرون برای رد پیشنهاد ایران، چرا رسانه اسرائیلی را انتخاب کرد؟ زمان فعال‌سازی اسنپ‌بک علیه ایران به روایت اکسیوس پاسخ گروه‌های فلسطینی به اقدام آمریکا در وتوی قطعنامه آتش‌بس غزه توضیحات عراقچی درباره طرح پیشنهادی ایران به اروپا روایت آسوشیتدپرس از فشار سنگین آمریکا بر کشورها پس از ارائه قطعنامه ایران به آژانس

لغو صدها پرواز در کانادا بدلیل اعتصاب

شکست مذاکرات بین دو شرکت هواپیمایی کانادا منجر به اختلال در پرواز‌های ۵۵ هزار مسافر در تعطیلاتی شد که این کشور روز ملی را جشن می‌گیرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۲ - ۱۰ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 30
کد خبر: ۲۴۷۶۳۴

به گزارش راهبرد معاصر، شرکت هواپیمایی کانادایی وست جت ۴۰۷ پرواز خود را پس از شکست مذاکرات این شرکت و اتحادیه نمایندگی مکانیک‌های اعتصاب کننده در رسیدن به توافق، لغو کرد.

 

براساس گزارش المیادین، این لغو‌ها علاوه بر ۱۵۰ لغو اعلام شده در عصر جمعه و ۲۵ مورد لغو اعلام شده در روز پنجشنبه است که بیش از ۵۵۰۰۰ مسافر را در تعطیلاتی که کشور در آن روز ملی را جشن می‌گیرد و یکی از شلوغ‌ترین تعطیلات آخر هفته سال است، تحت تاثیر قرار داد.

 

این شرکت خشم خود را ابراز کرد و گفت که اتحادیه را کاملاً در قبال موارد غیرضروری فشار و هزینه‌های متحمل شده در نتیجه اعتصاب مسئول می‌داند.

 

کارگران مکانیک، مهندسان تعمیر و نگهداری هواپیما و سایر کارکنان فنی وست جت روز جمعه، ۲۸ ژوئن، پس از آن که مذاکرات در مورد دستمزد و شرایط کار به توافق نرسید، دست به اعتصاب زدند.

 

این شرکت اعلام کرد در سال اول قرارداد ۱۲.۵ درصد افزایش دستمزد و ۲۳ درصد افزایش دستمزد مرکب در طول مدت قرارداد ارائه کرده است. اما اتحادیه افزایش دستمزد را رد کرد و در ۱۸ ژوئن پس از رای ۹۷ درصد از اعضای آن به رد توافق اولیه دستمزد‌ها که در ماه مه به دست آمد، اخطاریه اعتصاب ارسال کرد.

 

الکسیس فون هانسبرویچ، مدیرعامل این شرکت تقصیر را دقیقا به گردن آنچه که او آن را کنسرسیوم سرکش از آمریکا خواند، می‌داند که تلاش می‌کند تا به کانادا نفوذ کند، و خاطرنشان کرد که هدف آنها این بود که تا حد امکان بسیاری از سفرهای مسافران کانادایی را مختل کنند.  

 

از سویی دیگر یان اورشد، نماینده این شرکت در انجمن مکانیک هواپیما (AMFA)، اظهارات فون هانسبرویچ را ناامیدکننده خواند و گفت که این شرکت بود که از مذاکره امتناع کرد.

 

اورشد تأیید کرد که وست جت پس از ارائه پیشنهاد نهایی خود در شامگاه چهارشنبه، ۲۶ ژوئن، بازگشت به میز را به تاخیر انداخت. در عوض، سیموس اوریگان، وزیر کار کانادا، اتحادیه را به داوری الزام آور ارجاع داد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار