خبر مهم برای مشمولان کالابرگ/ کدام خانوار‌ها در اولویت افزایش اعتبار هستند؟ پیش‌بینی جدید درباره قیمت خودرو در ماه‌های آینده/ موج جدید گرانی در راه است؟ تغییر مهم در واریز یارانه نقدی/ این گروه یارانه دریافت نمی‌کنند اعلام محدودیت‌های عملیاتی فرودگاه‌های کشور همزمان با مراسم تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب از 13 تا 17 تیر ابزار جدید محاسبه مستمری رونمایی شد / متناسب‌سازی بازنشستگان چقدر است؟ قیمت نفت امروز چهارشنبه ۳ تیر ۱۴۰۵ بارگذاری فیش حقوقی خرداد بازنشستگان اختلال خدمات کارت‌محور بانک‌ها رفع شد قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۳ تیرماه ۱۴۰۵/ دلار در این کانال مهم قیمتی جابه‌جا شد + جدول پیش‌بینی دویچه‌بانک درباره قیمت طلا/ مسیر طلا کجاست؟ آخرین وضعیت اختلال بانکی/ چه زمانی همه خدمات به حالت عادی بازمی‌گردد؟ قیمت‌های عجیب میوه در بازار/ گیلاس، زردآلو، هلو و موز چند؟ رفع اختلال همه بانک‌ها تا پایان امشب خدمات کارتی کدام بانک‌ها مختل شده است؟ فرودگاه‌های تهران چه روز‌هایی تعطیل شدند؟ آخرین وضعیت اختلال بانک‌های ملی، صادرات، تجارت و توسعه صادرات / جزئیات رفع اختلال بانکی خدمات کارتی؛ افزایش سقف تراکنش‌ها

واریز سود سهام عدالت متوفیان برای وراث به کجا رسید؟

واریز سود سهام عدالت متوفیان برای وراث به کجا رسید؟ دستیار ویژه رئیس سازمان بورس در امور سهام عدالت گفت: پرداخت سود سهام عدالت متوفیان زمانی انجام می‌شود که پرداخت عمومی برای سود سهام عدالت داشته باشیم.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۱ - ۱۳ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 03
کد خبر: ۲۴۸۰۷۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ شهروند خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان با ارسال پیام از تاخیر در واریز سهام عدالت متوفیان خبر داد و از مسئولان درخواست رسیدگی کرد.

 

این شهروند مطرح کرده بود: «باسلام و احترام؛ قرار بود سهام عدالت متوفیان در خرداد ماه پرداخت شود، اما همچنان خبری از پرداخت‌ها نیست خواهش میکنم پیگیری کنید.»

 

باشگاه خبرنگاران جوان هم برای پیگیری موضوع به سراغ مهدی حاجی‌وند، دستیار ویژه و مشاور رئیس سازمان بورس در امور سهام عدالت  رفت و او در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: اگر فردی مراحل انتقال سهام عدالت متوفی خود را طی کرده باشد، اما برای آن سود واریز نشده باید در گام نخست به سامانه سجام مراجعه کند و متوجه مشکل شود، اما در کل ممکن است شماره شبای بانکی که ارائه داده یا مدارک ارائه شده مشکلاتی داشته باشند باید به یک نکته هم توجه داشت که اگر یکی از وراث که سجامی است مدارک را ارائه دهد در صورتی سود برای سایر وارث واریز می‌شود که حتما سجامی شده باشند یعنی در واقع یکی از شروط مهم و اصلی دریافت سود این است که دارندگان حتما سجامی شده باشند.

 

او می‌گوید: باید بر این نکته هم تاکید داشت که اگر فردی دارای سهام عدالت فوت کرده باشد تمام سود‌هایی که دریافت نکرده به شکل یکجا برای وراث واریز خواهد شد یعنی در صورت فوت فرد سودی از بین نمی‌رود و این سود انباشت می‌شود و هنگام انحصار وراثت و طی کردن فرآیند سود برای وراث واریز خواهد شد.

 

حاجی‌وند بیان کرد: نکته دیگر این که زمانی فردی اقدامات مربوط به انحصار وراثت را انجام می‌دهد این شکلی نیست که در لحظه سود سهام عدالت برای آن و دیگر ورثه واریز شود و روند این گونه است که در اولین فرصتی که سود سهام عدالت به تمام مشمولان پرداخت شود سود برای این فرد و سایر وراث واریز خواهد شد یعنی اگر کسی بعد از مرحله اول و دوم واریز همگانی سود سهام عدالت اقدامات انتقال سهام عدالت متوفی خود را انجام داده باشد باید منتظر باشد تا سومین مرحله پرداخت سود سهام عدالت انجام شود تا سود‌ها را یکجا دریافت کند.

 

دستیار ویژه و مشاور رئیس سازمان بورس در امور سهام عدالت در نهایت تاکید کرد: پرداخت سود سهام عدالت متوفیان میان وراث زمانی انجام می‌شود که پرداخت عمومی برای سود سهام عدالت داشته باشیم./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار