پاسخ حماس به ادعا‌های اسکای نیوز درباره تعیین شروط برای آتش بس روایت سفیر ایران در عربستان از رایزنی‌های تهران و ریاض در ۲ هفته اخیر گروسی: ایران می‌تواند ظرف چند ماه تولید اورانیوم غنی‌شده را آغاز کند وزیر خارجه فرانسه: برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین مصمم هستیم واکنش هند به بیانیه ارتش پاکستان درباره حمله انتحاری مرگبار وزیرستان جزئیات گفت‌وگوی تلفنی سرلشکر موسوی با وزیر دفاع عربستان حمایت تمام قد ترامپ از نتانیاهو با به رخ کشیدن کمک‌های مالی آمریکا وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود

حمایت پوتین از عضویت ناظر ایران در اتحادیه اوراسیا

رئیس‌جمهور روسیه ولادیمیر پوتین امروز پنجشنبه در جریان دیدار با سرپرست ریاست‌جمهوری ایران محمد مخبر در حاشیه اجلاس شانگهای در آستانه، گفت که طرف روس از درخواست ایران برای به دست آوردن وضعیت ناظر در اتحادیه اقتصادی اوراسیا حمایت می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۹ - ۱۴ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 04
کد خبر: ۲۴۸۲۴۷

به گزارش راهبرد معاصر، رئیس‌جمهور روسیه ولادیمیر پوتین امروز پنجشنبه در جریان دیدار با سرپرست ریاست‌جمهوری ایران محمد مخبر گفت که توافق تجارت آزاد بین ایران و اتحادیه اوراسیا باعث تقویت بیشتر روابط اقتصادی بین مسکو و تهران خواهد شد.

 

 پوتین همچنین گفت که روسیه از درخواست ایران برای احراز وضعیت ناظر در اتحادیه اقتصادی اوراسیا حمایت می‌کند.به گزارش اسپوتنیک، رئیس‌جمهور روسیه در جریان این دیدار، ضمن بیان این که روابط ایران و روسیه دوستانه و سازنده است، ابراز اطمینان کرد که روابط بدون توجه به نتیجه انتخابات در ایران تقویت خواهد شد.


اواسط خرداد رئیس هیأت مدیره کمیسیون اقتصادی اوراسیا اعلام کرد که ایران برای دریافت وضعیت کشور ناظر در این اتحادیه درخواست داده است. بعد از این اظهارات، الکسی اوِرچوک، معاون نخست‌وزیر روسیه  گفت که تصمیم در مورد درخواست ایران ممکن است در دسامبر امسال گرفته شود.

 

دی ماه بود که اولین موافقت‌نامه تجارت آزاد ایران با اتحادیه اقتصادی اوراسیا توسط وزیر صمت و مقامات پنج کشور عضو شامل روسیه، ارمنستان، قزاقستان، قرقیزستان و بلاروس در سن پترزبورگ روسیه امضا شد.

 

رئیس‌جمهور روسیه ولادیمیر پوتین ضمن استقبال از امضای این توافق‌نامه، گفته بود که نقش بسزایی در تقویت روابط خواهد داشت./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر