واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

صدای آژیر خطر در سرزمین‌های اشغالی قطع نمی‌شود

حزب‌الله لبنان از صبح امروز پنجشنبه موج جدید حملات سنگین راکتی و پهپادی خود علیه مواضع صهیونیست‌ها در شمال فلسطین اشغالی و جولان اشغالی سوریه را آغاز کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۲ - ۱۴ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 04
کد خبر: ۲۴۸۲۴۸

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه‌های اسرائیلی صبح امروز از شنیده شدن صدای ممتد آژیرهای هشدار در شهرک‌های صهیونیست‌نشین در شمال فلسطین اشغالی و جولان و سپس انفجارهای مستمر در این شهرک‌ها خبر دادند. 

 

این رسانه‌ها گزارش دادند که دست‌کم 30 راکت از سمت لبنان به سوی شمال فلسطین اشغالی و بلندی‌های جولان اشغالی شلیک شد و حزب‌الله لبنان به اهدافی در شهرک‌های کریات‌شمونا، تل‌حی، بیت‌هلل، سدیه نحامیا در شمال فلسطین اشغالی و بلندی‌های جولان اشغالی، حمله کرد و شهرک‌نشینان در این مناطق به سوی پناهگاه‌های روانه شدند.


همزمان توپخانه‌های اسرائیلی اطراف شهرک العدیسه در جنوب لبنان را هدف قرار دادند.


رسانه‌های صهیونیستی اذعان کردند که آژیرهای هشدار در جولان اشغالی با وجود شلیک راکت‌های مقاومت فعال نشدند. آژیرهای هشدار در یفتاح، راموت نفتالی و دیشون در شمال فلسطین اشغالی و منطقه الجلیل غربی به دلیل احتمال نفوذ پهپادهای انتحاری حزب‌الله به صدا درآمد.


حملات راکتی و موشکی حزب‌الله لبنان به سوی اراضی جولان و شمال فلسطین اشغالی تا لحظه تنظیم این خبر همچنان ادامه دارد و صدای آژیرهای هشدار در این مناطق به ویژه «ایلانیا» در غرب دریاچه طبریا، منطقه اصبع الجلیل و شاعل و كيلع در شمال جولان اشغالی سوریه قطع نمی‌شود.منابع رسانه‌ای اعلام کردند که امروز برای نخستین‌بار از زمان آغاز درگیری در جبهه شمالی فلسطین اشغالی، آژیرهای هشدار در شهرک ایلانیا در نزدیکی شهر اشغالی الناصره به صدا درآمده است. لحظاتی پس از انتشار این اخبار، رسانه‌های اسرائیلی از نفوذ دست‌کم 30 پهپاد به شهرک‌های صهیونیست‌نشین در جنوب جولان اشغالی سوریه و نفوذ دست‌کم 10 پهپاد به شمال فلسطین اشغالی خبر دادند.


عصر دیروز چهارشنبه نیز مقاومت اسلامی لبنان در پاسخ به ترور یک فرمانده ارشد خود، پایگاه اسرائیلی «کیلع» در جولان اشغالی سوریه را با 100 راکت کاتیوشا هدف قرار داد.رژیم صهیونیستی عصر دیروز، «محمد ناصر نعمه» معروف به حاج «ابو نعمه» فرمانده یگان «عزیز» این جنبش را در شهر صور (جنوب لبنان) با حمله پهپادی به یک خودرو به شهادت رساند./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار