صدراعظم آلمان برکنار شد صعده یمن ۱۷ بار هدف تجاوز آمریکا قرار گرفت عراقچی: پاسخ ایران به نامه رئیس‌جمهور آمریکا در حال تکمیل است و در زمان مقتضی ارائه خواهد شد اردوغان، تبریز را «جغرافیای معنوی» جهان ترک خواند گروسی: چیزی از برجام باقی نمانده است/ احتمالا به ایران سفر کنم حماس شهادت جبر عمار، از چهره‌های ملی فلسطین را تسلیت گفت سخنگوی سازمان انرژی اتمی ایران: تهدید استفاده از «مکانیسم ماشه» پوشالی است انصارالله: شگفتی‌های یمن در راه است فراخوان حماس برای بسیج جهانی در دفاع از غزه، قدس و مسجدالاقصی مذاکره‌کننده روس: گفت‌و‌گو با آمریکا چالش‌برانگیز و مفید بود حمله یمن به تل‌آویو با موشک «ذوالفقار» پنتاگون استفاده از پیام‌رسان «سیگنال» برای برنامه‌ریزی حملات به یمن را تکذیب کرد توضیحات یک مقام آمریکایی در واکنش به افشای برنامه‌های محرمانه جنگ از طریق یک چت جزییات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عراق در مورد تحولات منطقه تکذیب ادعای جعل اسناد رسمی عراق توسط نفتکش‌های ایرانی

کشته شدن فرمانده اسرائیلی در حمله حزب الله

ارتش رژیم اشغالگر اذعان کرد که یک فرمانده در یگان ۹۳۰۸ در نبرد‌های جبهه شمالی (شمال سرزمین‌های اشغالی) کشته شده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۳ - ۲۲ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 12
کد خبر: ۲۴۹۵۲۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ ارتش رژیم اشغالگر از کشته شدن یک فرمانده ارتش در جبهه شمالی خبر داد. ارتش رژیم اشغالگر اذعان کرد که یک فرمانده در یگان ۹۳۰۸ در نبرد‌های جبهه شمالی (شمال سرزمین‌های اشغالی) کشته شده است.

این در حالی است که مقاومت اسلامی لبنان-حزب الله- پشتیبانی از مقاومت در نوار غزه را با عملیات‌های منحصر به فرد علیه مواضع ارتش رژیم اشغالگر و شهرک‌های یهودی نشین اش در شمال فلسطین اشغالی را ادامه می‌دهد.

حزب الله لبنان روز پنجشنبه مقر فرماندهی گردان توپخانه وابسته به لشکر ۱۴۶ ارتش رژیم صهیونیستی را در منطقه کاپری هدف حمله پهپادی قرار داد. مقاومت اسلامی لبنان همچنین تجهیزات فنی اشغالگران اسرائیلی را در پایگاه المالکیه مورد حمله قرار داد.

در عملیاتی دیگر نیز حزب الله نیرو‌های اشغالگر اسرائیلی را در محوطه پایگاه حانیتا هدف حمله موشکی قرار داد و تلفاتی قطعی به اشغالگران وارد کرد. حزب الله در چهارمین عملیات امروز تجهیزات جاسوسی ارتش اشغالگر صهیونیستی را در پایگاه حدب یارین هدف حمله قرار داد و خساراتی به آن وارد کرد.

همچنین دو ساختمان در شهرک شتولا که نیرو‌های اشغالگر اسرائیلی در داخل آن مستقر بودند، هدف حمله موشکی حزب‌الله قرار گرفت. حزب الله نیرو‌های اشغالگر را در محوطه پایگاه زرعیت هم با موشک برکان هدف قرار داد.

حزب الله اعلام کرد دو ساختمان را هم در شهرک مسکاو عام که نظامیان اسرائیلی در داخل آن مستقر بودند با سلاح مناسب هدف قرار داده است. حزب الله روز پنجشنبه در عملیاتی دیگر پایگاه الرمثا در شمال فلسطین اشغالی را هدف حمله موشکی قرار داد. / الجزیره

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار