قوه قضاییه: هیچ اتفاق جدیدی در پرونده تتلو رخ نداده است تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد

مرگ ناشی از گرمازدگی در اربعین سال گذشته نداشتیم

وزیر بهداشت گفت: در ایام اربعین سال گذشته حتی یک مورد مرگ بر اثر گرمازدگی نداشتیم.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۵ - ۱۶ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 06
کد خبر: ۲۴۸۳۴۷

به گزارش راهبرد معاصر،  بهرام عین‌اللهی در حاشیه چهل‌و‌یکمین همایش سراسری رؤسای مراکز اورژانس در کرج با اشاره به حوادث جاده‌ای اظهار کرد: حذف نقاطی که در جاده‌ها سبب فوت می‌شد توسط وزارت راه و شهرسازی مورد توجه قرار گرفت و کارهای بزرگی در این زمینه انجام شده است‌.

 

وی افزود: جاده‌ها و مناطق مختلف کشور، تنوع زیستی شامل کویر، کوهستان و قله دارد و به هر صورتی بود، پایگاه‌های اورژانس در مناطق مختلف کشور ایجاد شد.

 

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: در مناطق شهری کشور نیز در بخش اورژانس شاهد ارتقا بودیم به طوری که راه‌اندازی و خرید 246 موتورلانس در مناطق پرترافیک اقدامات موثری داشتند.

 

وی اضافه کرد: 87 درصد بیمارانی که اورژانس برای اقدامات اولیه بالای سر آنان حضور پیدا می‌کند نیاز به بیمارستان ندارند.

 

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بیان کرد: وقتی موتورلانس مجهز در دسترس باشد با توجه به سرعتی که در رسیدن به محل دارد می‌تواند بسیاری از درمان‌ها را انجام دهد و درصورت نیاز به بیمارستان، آمبولانس اعزام شود.

 

وی یاد آورشد: در طول فعالیت دولت سیزدهم اقدامات موثری همراه با پیشرفت‌های قابل توجه داشتیم. 

 

عین‌اللهی اضافه کرد: در روستاهای صعب العبور، ماماهای متبحری داریم و اقدامات اولیه حیاتی توسط مراکز اورژانس انجام می‌شود.

 

وی یاد آورشد: در طول فعالیت دولت سیزدهم 10 ستاد مرکز اورژانس ساخته شده که در هر ثانیه مانیتورینگ و رصد را انجام می‌دهند که در دانشگاه‌ها این مهم درحال تکمیل شدن است.

 

عین‌اللهی از تکمیل و ساخت چهار مرکز درمانی و فوریتهای پزشکی در نقاط صفر مرزی خبر داد و افزود: یکی از نکات قابل توجه در این زمینه برگزاری مراسم ویژه از جمله اربعین است که با توجه به فصل گرما وجود پایگاه‌های مرزی و بیمارستان‌ها مهم است بنابراین بیمارستان شهید قاسم سلیمانی در شلمچه، بیمارستانی در مهران و یک بیمارستان هم امسال در مرز خسروی بهره برداری شد که بسیاری خدمات را به بیمارانی که گرما زده می‌شوند، ارائه دادند.

 

وزیر بهداشت، ضمن قدردانی از فرماندهی اورژانس به دلیل اقدامات موثر در این زمینه ادامه داد: در سال گذشته حتی یک مورد مرگ در اثر گرمازدگی در ایام اربعین نداشتیم و در دهه آخر صفر نیز در خراسان رضوی خدمات خوبی انجام شد.

 

وی اضافه کرد: امسال اولین شناور دریایی اورژانس در جنوب افتتاح شد و امیدواریم این مراکز توسعه یابد.

 

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: همچنین با توجه به اهمیتی که بالگرد‌ها در امداد رسانی دارند مراکز تعمیر و نگهداری بالگردها در تهران راه اندازی شده و اعتباری برای اورژانس درقانون بودجه تصویب شده است.

 

وی از دیگر اقدامات انجام شده در حوزه اورژانس را راه‌اندازی پایگاه اورژانس بانوان عنوان کرد و گفت: این پایگاه با هدف ارائه خدمات بهتر به بانوان در نظر گرفته شده که فعلا در شهرهای بزرگ فعالیت دارد.

 

عین‌اللهی یادآور شد: 3 هزار و 540 نفر در سه سال اخیر در اورژانس استخدام شده‌اند، اگرچه هنوز هم کمبود نیرو داریم ولی سعی می‌کنیم این کمبودها در مجوزهای آینده تامین شود./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار