وزیر آموزش‌وپرورش: اصلاح ساختار نظام آموزشی آغاز شد چالوس عصر یکطرفه می‌شود تداوم گرمای شدید در مرزهای اربعین؛افزایش دما در نجف و کربلا کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول اعلام جرم دادستانی علیه حامیان تروریست‌های اعدامی دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد

واکنش پلیس به اجاره ساعتی سوئیت در تهران

واکنش پلیس به اجاره ساعتی سوئیت در تهران سردار ایوب سلیمانی در مورد اجاره ساعتی برخی منازل و سوئیت‌ها که به تازگی در رسانه‌ها مطرح شده است، گفت: مقررات در این حوزه مربوط به دیگران است، اما پلیس در هرجایی که متوجه شود جرمی رخ داده با آن مقابله کرده و به آن ورود می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۳ - ۲۲ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 14
کد خبر: ۲۴۸۷۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ جانشین فرمانده ناجا به اجاره ساعتی سوئیت‌ها واکنش نشان داد و گفت که پلیس چنین مواردی را بررسی و کنترل می‌کند.

 

سردار ایوب سلیمانی  در مورد اجاره ساعتی برخی منازل و سوئیت‌ها که به تازگی در رسانه‌ها مطرح شده است، گفت: مقررات در این حوزه مربوط به دیگران است، اما پلیس در هرجایی که متوجه شود جرمی رخ داده با آن مقابله کرده و به آن ورود می‌کند.

 

جانشین فرمانده ناجا با بیان اینکه پیشگیری از جرم هم جزو مواردی است که پلیس در مورد آن به مسئولان هشدارهای لازم را می‌دهد، گفت: همانطور که گفتم پلیس در هرجایی که متوجه شود جرمی رخ داده ورود می‌کند و با جرم رخ داده و مجرمان برخورد خواهد کرد، اما ما بنگاه معاملاتی نیستیم که بگوییم اجاره بدهید یا ندهید.

 

سلیمانی ادامه داد:‌در این خصوص نیز ما هشدارهای لازم را می‌دهیم و این موارد را کنترل و بررسی هم می‌کنیم در جایی اگر لازم باشد با حکم قانون پلمب هم خواهیم کرد.

 

به گفته جانشین فرمانده ناجا هر موضوعی از جمله موضوع اجاره ساعتی سوئیت‌ها جزو مواردی است که باید در جای خودش از سوی پلیس بررسی شود.

منبع: ایسنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار