قوه قضاییه: هیچ اتفاق جدیدی در پرونده تتلو رخ نداده است تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد

واکنش پلیس به اجاره ساعتی سوئیت در تهران

سردار ایوب سلیمانی در مورد اجاره ساعتی برخی منازل و سوئیت‌ها که به تازگی در رسانه‌ها مطرح شده است، گفت: مقررات در این حوزه مربوط به دیگران است، اما پلیس در هرجایی که متوجه شود جرمی رخ داده با آن مقابله کرده و به آن ورود می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۳ - ۲۲ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 14
کد خبر: ۲۴۸۷۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ جانشین فرمانده ناجا به اجاره ساعتی سوئیت‌ها واکنش نشان داد و گفت که پلیس چنین مواردی را بررسی و کنترل می‌کند.

 

سردار ایوب سلیمانی  در مورد اجاره ساعتی برخی منازل و سوئیت‌ها که به تازگی در رسانه‌ها مطرح شده است، گفت: مقررات در این حوزه مربوط به دیگران است، اما پلیس در هرجایی که متوجه شود جرمی رخ داده با آن مقابله کرده و به آن ورود می‌کند.

 

جانشین فرمانده ناجا با بیان اینکه پیشگیری از جرم هم جزو مواردی است که پلیس در مورد آن به مسئولان هشدارهای لازم را می‌دهد، گفت: همانطور که گفتم پلیس در هرجایی که متوجه شود جرمی رخ داده ورود می‌کند و با جرم رخ داده و مجرمان برخورد خواهد کرد، اما ما بنگاه معاملاتی نیستیم که بگوییم اجاره بدهید یا ندهید.

 

سلیمانی ادامه داد:‌در این خصوص نیز ما هشدارهای لازم را می‌دهیم و این موارد را کنترل و بررسی هم می‌کنیم در جایی اگر لازم باشد با حکم قانون پلمب هم خواهیم کرد.

 

به گفته جانشین فرمانده ناجا هر موضوعی از جمله موضوع اجاره ساعتی سوئیت‌ها جزو مواردی است که باید در جای خودش از سوی پلیس بررسی شود.

منبع: ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار