ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند نتانیاهو: دشمنان ما در صدد تاثیرگذاری بر انتخابات هستند معترضان نزدیک کاخ الیزه تحصن کردند؛ سرکوب خشن مردم فرانسه توسط پلیس

نیروهای آمریکایی مانع ورود ارتش سوریه به شهر منبج شده‌اند

نیروهای آمریکایی مانع ورود ارتش سوریه به شهر منبج شده‌اند برخی منابع خبری می‌گویند که دولت آمریکا به نیروهای باقیمانده این کشور در سوریه دستور داده است تا جلوی ارتش سوریه برای ورود به منبج را بگیرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۸ - ۲۲ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 14
کد خبر: ۲۴۸۸۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ برخی منابع کردی می‌گویند که نیروهای آمریکایی در غرب شهر منبج مانع ورود نیروهای ارتش سوریه برای ورود به شهر شده اند.

 

ببرخی منابع کردی گزارش داده‌اند که نیروهای آمریکایی که در اطراف مناطق غربی شهر منبج مستقر هستند، مانع ورود نیروهای ارتش سوریه به این شهر شده‌اند.

 

برخی منابع خبری می‌گویند که دولت آمریکا به نیروهای باقیمانده این کشور در سوریه دستور داده است تا جلوی ارتش سوریه برای ورود به منبج را بگیرد.

 

همزمان پایگاه خبری شفق نیوز گزارش داد که ائتلاف به رهبری آمریکا یک کاوران ارتش سوریه را رقه بمباران کرده است.

 

نیروی دموکراتیک سوری روزیک شنبه از توافق با دمشق برای ورود نیروهای ارتش سوریه به مناطق تحت کنترل آنها، که اکنون تحت حملات هوایی ارتش ترکیه قرار دارد، خبر داده بودند.

 

به گزارش خبرگزاری فرانسه، بر اساس این توافق، ارتش سوریه کنترل تمام مناطق مرزی از جمله شهر عفرین را در دست خواهد گرفت.

 

با این توافق، نیروهای ارتش سوریه وارد شهرهای منبج،‌ عین‌العرب (کوبانی)، عین عیسی، طبقه و منصوره خواهد شد.

 

در بیانیه نیروهای کرد سوری آمده است؛ ما وظیفه داریم از مرزها و تمامیت ارضی سوریه دفاع کنیم. به همین دلیل، ارتش سوریه می‌تواند در مرز با ترکیه مستقر شده و برای دفاع از مرزها و آزادسازی شهرهای تحت اشغال ارتش ترکیه و مزدوران این کشور، وارد عمل شود.

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار