دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد وزارت بهداشت خط قرمز‌های لوازم آرایشی را اعلام کرد / ۴ ماده با محدودیت و ممنوعیت واکنش پلیس به ویدئوی جنجالی ضرب و شتم دو نوجوان توسط مأمور گشت در سنندج شیوع کرونا در کشور ۲ برابر شد؟ / عبور موارد مثبت از آستانه هشدار آغاز ثبت‌نام آزمون کارشناسان رسمی دادگستری از امروز دوشنبه سه‌شنبه بدون خودرو؛ درخواست رئیس‌جمهور از کارمندان بستان گرم‌ترین شهر جهان شد / دهلران و آبادان دوم و سوم شدند / ۸ شهر ایران در جمع گرم‌ترین‌های دنیا توضیح قوه قضاییه درباره حکم حبس حمید رسایی با شکایت شاکی خصوصی تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون وکالت آخرین مهلت ثبت‌نام جاماندگان آزمون ارشد علوم پزشکی

فروش سؤالات تقلبی کنکور با دریافت رمزارز و طلا

فروش سؤالات تقلبی کنکور با دریافت رمزارز و طلا رئیس شورای حفاظت آزمون سراسری تمهیدات حفاظتی و اجرایی برگزاری نوبت دوم آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ را تشریح کرد و در مورد اقدامات سوداگران و شبکه‌های کلاهبرداری در فضای مجازی هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۲ - ۱۹ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 09
کد خبر: ۲۴۹۰۲۴

به گزارش راهبرد معاصر، محمدحسین حاجیلو با تشکر از دستگاه‌های اجرایی، امنیتی، انتظامی و قضایی کشورمان اظهار کرد: خوشبختانه با اقدامات پلیس فتا، کانال‌های فضای مجازی مدعی فروش سؤالات آزمون سراسری شناسایی شده و این  مدعیان دروغین و فروشندگان ابزار تقلب، دستگیر می‌شوند.

 

این قائم مقام سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور با هشدار مجدد به داوطلبان و خانواده‌های آنها در مورد سوداگران و کلاهبرداران فروش سؤالات گفت: قانون در تشدید مجازات افراد متخلف در شبکه‌ها و گروه‌ها صراحت دارد و ارتکاب هر یک از اعمال تخلف آمیز به‌ویژه تلاش برای افشای سؤالات مرتبط با آزمون سراسری در قالب همکاری در یک گروه یا شبکه به تناسب نوع جرم می‌تواند به حبس از یک تا پنج سال نیز منجر شود.

 

وی افزود: داوطلبان و والدین آنها مراقب باشند تحت تأثیر تبلیغات کذب قرار نگیرند و سرنوشت خود را به سوداگران و کلاهبرداران کنکور گره نزنند و تأکید می‌شود ضرورت دارد داوطلبانی که وارد شبکه‌های مدعی تقلب و تضمین قبولی شده‌اند هر چه سریع‌تر از این شبکه‌ها خارج شوند تا مشمول مجازات‌های قانونی نشوند.

 

حاجیلو با بیان اینکه امکان دسترسی به سؤالات آزمون سراسری پیش از برگزاری آزمون وجود ندارد، گفت: شورای حفاظت آزمون سراسری با بهره‌گیری از ظرفیت نهادهای اطلاعاتی و امنیتی اقدامات لازم را برای پیشگیری و مقابله با هر نوع تخلف را انجام خواهد داد و داوطلبان توجه کنند نه تنها استفاده از وسایل ارتباط الکترونیکی و دستگاه‌های حافظه‌دار در جلسه آزمون سراسری تخلف است بلکه حتی همراه داشتن اینگونه وسایل بدون استفاده از آنها نیز منجر به محرومیت از آزمون سراسری و مجازات می‌شود.

 

رئیس شورای حفاظت آزمون سراسری خاطرنشان کرد: همه گروه‌ها و کانال‌های مدعی تقلب تحت رصد نهادهای امنیتی و انتظامی هستند و داوطلبان آگاهی داشته باشند که این کلاهبرداران در ساعات باقی مانده تا آزمون سراسری با انتشار صفحات جعلی دفترچه سؤالات با استفاده از سؤالات سال‌های گذشته و سایر شیوه‌های متقلبانه سعی در قانع کردن داوطلبان برای واریز وجه به صورت ارز، طلا و رمز ارز دارند و هوشیاری داوطلبان  این اقدامات را خنثی خواهد کرد.

 

حاجیلو در پایان با تشکر از زحمات دستگاه‌های قضائی، امنیتی، انتظامی و اجرایی، گفت: وزارت کشور، استانداران و فرمانداران علی‌رغم تلاش‌ شبانه‌روزی در دو هفته گذشته در برگزاری انتخابات ریاست جمهوری برای برگزاری آزمون سراسری که رویدادی ملی و تعیین کننده سرنوشت جوانان کشور است با تمام توان پای کار هستند./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار