سه پیشنهاد جلسه اضطراری شورای سنجش و پذیرش دانشجو به شورای عالی انقلاب فرهنگی جزییات و ساعت طرح ترافیک از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان

زاکانی با قدرت به کار خود ادامه می‌دهد

سخنگوی شورای شهر تهران گفت: طبق نظر شورای شهر تهران، شهردار تهران با قوت کار خود را ادامه خواهد داد و اکثریت شورا قدردان اقدامات و مسیر شهرداری است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۸ - ۱۹ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 09
کد خبر: ۲۴۹۰۵۸

به گزارش راهبرد معاصر، علیرضا نادعلی در پایان دویست‌و‌چهل‌و‌هشتمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران در جمع خبرنگاران درباره پویش رسانه‌ای علیه علیرضا زاکانی اظهار کرد: کارزارها در روند شورا قطعاً اثرگذار نیست؛ مردم‌سالاری دینی جایگاه ویژه‌ای دارد و نظرات مردم در جایگاه‌های مشخص قانونی در شوراها و مجلس در نظر گرفته شده و با رای مردم به نمایندگان، سیاست‌گذاری‌ها اتفاق می‌افتد.

 

نادعلی تاکید کرد: انتخاب شهردار وظیفه بدیهی شورای شهر است و بر اساس قواعد می‌تواند جابجایی انجام شود. صحبت‌هایی از شورا بیرون می‌آید اما شهردار با قوت کار خود را انجام می‌دهد و اکثریت شفاف و مشخص شورا پشتیبان و حمایتگر تلاش شهردار و کارکنان است و حتی کسانی که مخالف هستند در مورد اقدامات مثبت شهردار نظرات مثبت دارند اما در مواردی موضوعاتی فراتر از مباحث فنی مطرح می‌کنند.

 

وی ادامه داد: اتفاقی که در یک رسانه اصلاح‌طلب افتاده، طبیعی است. شهردار در زمان کاندیداتوری چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری، یکی از بهترین دفاع‌ها را داشت و بسیاری از افراد از دست ایشان ناراحت هستند و طبیعتاً عقده‌گشایی می‌کنند. باید بنابر فرمایشات مقام معظم رهبری، فضا به شرایط همدلی برگردد و انتظار داریم رئیس جمهور همکاری با شورا و شهرداری تهران را ادامه دهد و نباید همکاری‌ها دچار توقف و ترمز شود.

 

احتمال 7ساله‌شدن شورای ششم کشور

نادعلی ادامه داد: طبق نظر شورای شهر تهران، شهردار تهران با قوت کار خود را ادامه خواهد داد و اکثریت شورا قدردان اقدامات و مسیر شهرداری است. با توجه به پویش رسانه‌ای علیه علیرضا زاکانی این اقدامات در کار شورا و شهرداری تهران تاثیرگذار نخواهد بود.

 

سخنگوی شورای شهر تهران درخصوص هفت ساله شدن شورا گفت: آنچه اهمیت دارد، این است که هفت ساله شدن و پایان این دوره در سال آینده به مصوبه مجلس نیاز دارد. اگر مجلس به مصوبه جدید رسیدگی کند، هفت ساله شدن می‌تواند اتفاق بیفتد. بنده فکر می‌کنم چهار سال زمانی است که بعضی امور ناقص می‌ماند و بنده نگرانم دوره بعدی هستم که قرار است سه ساله باشد.

 

وی افزود: یکی از مزایای هفت ساله شدن این است که دوره تحولی خدمات‌رسانی در مواردی با استمرار رخ می‌دهد اما ایراداتی نیز دارد و در مورد ثابت ماندن نمایندگان اینگونه است که مردم‌سالاری دینی حکم می‌کند گردش جامعه نخبگانی صورت بگیرد./ تسنیم

ارسال نظر