پزشکیان: به دنبال اصلاح کمی و کیفی محتوا و شیوه‌های آموزش هستیم بازدید سرلشکر سلامی از پروژه‌های مهم عمرانی در مناطق مرزی شمال غرب کشور نوجوان دهه هشتادی مشاور نسل Z استاندار کرمان شد بقائی: سپاه نماد مقاومت و افتخار ملت است حکم اعدام حمید حسین‌نژاد عامل شهادت ۸ مرزبان ایرانی اجرا شد شهادت یکی از نیرو‌های امنیتی مازندران حین مأموریت ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان قدردانی پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قالیباف: کسانی که در فقر شدید هستند باید مورد توجه جدی قرار بگیرند / ارز ترجیحی باید به کالای اساسی داده شود سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند
سردار فدوی:

آمریکایی‌ها جرأت شلیک یک تیر هم به سمت ایران ندارند

سردار فدوی گفت: امروز انقلاب اسلامی ایران به الگوی موفق برای همه آزادی‌خواهان دنیا و مسلمانان جهان تبدیل شده و این موضوعی است که سایرین نیز به آن اعتراف می‌کنند که این بیانگر عظمت و شکوه انقلاب اسلامی است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۷ - ۲۲ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 14
کد خبر: ۲۴۹۰۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه دشمن بر قدرت جمهوری اسلامی ایران اعتراف و اذعان دارد گفت: دشمن جرات شلیک حتی یک تیر به سمت ما را ندارد.

 

 سردار علی فدوی  با اشاره به پاسخ قاطع جمهوری اسلامی ایران در برابر هرگونه تعهدی، تجاوز و یا ماجراجویی دشمن اظهار داشت: دشمنان ما از خبیث‌ترین افراد هستند که از ابتدای انقلاب اسلامی تاکنون بارها علیه این انقلاب و نظام سخن گفته و عمل کرده‌اند که البته این رفتارها و سخنان دشمنان خبیث ما همچنان ادامه دارد اما با این حال، قدرت جمهوری اسلامی ایران، عظمت و اقتدار نظام اسلامی ما به حدی رسیده که دشمن براین قدرت و صلابت و اقتدار اعتراف و اذعان دارد.

 

وی افزود: امروز انقلاب اسلامی ایران به الگوی موفق برای همه آزادی‌خواهان دنیا و مسلمانان جهان تبدیل شده و این موضوعی است که سایرین نیز به آن اعتراف می‌کنند که این بیانگر عظمت و شکوه انقلاب اسلامی است.

 

فدوی ادامه داد: دشمنان بدانند که در برابر هر تعدی یا کوچکترین حرکتی علیه کشور و انقلاب اسلامی، جوابی سخت، محکم و قاطع دریافت می‌کنند، این درحالی است که با گذشت بیش از ۳۰ سال از پایان جنگ کشوری جرات شلیک حتی یک گلوله و تیر به سمت ما را ندارد که نشان می‌دهد دشمن به قدرت و اقتدار جمهوری اسلامی به خوبی واقف است.

 

وی عنوان کرد: انقلاب اسلامی نقشی مهم در تفکر مردم دنیا داشته به طوری که چه در لبنان، چه در فلسطین و یمن، عراق و سوریه و هرجایی که ملت مسلمان، ملتی آزاده با اقتدای به جمهوری اسلامی حرکتی ضد استکبار و ظلم به راه انداخته دشمن در آن منطقه با شکست مواجه شده‌ به طوری که حتی برای یک بار استکبار جهانی، آمریکا و شیاطین نمی‌توانند بگویند اقدامی کرده‌ایم که با موفقیت مواجه شده است.

 

جانشین فرماندهی کل سپاه پاسدارن انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: وضعیت کنونی انقلاب اسلامی و دشمنان آن مهم است و در روایات نیز ذکر شده که "مومن همه چیز است و کافر هیچ‌چیز نیست" و زمانی که اوضاع اینگونه است تنها باید از مسائل مثبت حرف به میان آورد و تبلیغ کرد.

منبع: تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار