بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود

تسلط دولت مستعفی یمن بر کل استان عدن

منابع خبری از تسلط عناصر مسلح وابسته به دولت مستعفی یمن بر کل استان عدن خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۵ - ۰۶ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 28
کد خبر: ۲۰۵۹۵

به گزارش راهبرد معاصر ، به نقل از خبرگزاری فرانسه، دولت مستعفی یمن به ریاست «عبدربه منصور هادی» گفت که کاخ «معاشیق» و کل استان عدن را از شبه‌نظامیان وابسته به امارات بازپس گرفته است.

 

این در حالی است که عناصر «الحزام الامنی» وابسته به شورای انتقالی جنوب یمن تحت حمایت امارات، نوزدهم مرداد ماه گذشته شهر عدن و کاخ معاشیق را پس از چهار روز درگیری با نیروهای دولت منصور هادی، تحت اشغال خود درآورده بودند؛ به طوری که طرفداران منصور هادی مجبور به فرار از عدن شدند.

 

حالا نیروهای طرفدار دولت مستعفی یمن مستقر در ریاض، کاخ مذکور و کل استان عدن را از عناصر تحت حمایت امارات پس گرفته‌ و تحت اشغال خود درآورده‌اند.

معین عبدالملک» نخست‌وزیر دولت مستعفی یمن بازپس گیری عدن را یک نوع پیروزی برای این دولت که ریاست آن را «عبدربه منصور هادی» بر عهده دارد، قلمداد کرد و گفت که «بازگشت دولت منصور هادی به عدن پیروزی ماست».

 

«محمد البخیتی» عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن در واکنش به اظهارات نخست‌وزیر دولتی مستعفی گفت، پیروزی که عربستان سعودی و دولت مستعفی یمن در جنوب این کشور به دست آورده، «پیروزی یک اشغالگر» است.

عناصر دولت مستعفی یمن امروز (چهارشنبه) کنترل فرودگاه عدن را از شبه‌نظامیان وابسته به امارات پس گرفته‌ و با پیشروی در استان «أبین» واقع در جنوب یمن، شهر «زنجبار» (مرکز استان ابین) را که در ۶۰ کیلومتری شمال «عدن» قرار دارد، تحت کنترل خود درآورند.

 

از سوی دیگر، «نصرالدین عامر» معاون وزارت اطلاع‌رسانی یمن در واکنش به تشدید درگیری‌های داخلی بین گروه‌های نیابتی عربستان و امارات در جنوب یمن از جمله مناطق «ابین»، «عدن» و «شبوه» گفت که «اشغالگران به دنبال تسری ناامنی‌ و درگیری در کل مناطق یمن هستند».

منبع : فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار